ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Οι πιο γρήγορες συλλήψεις που έγιναν ποτέ! Το μεσημέρι έκλεψαν το απόγευμα έκλαψαν

ΠΑΦΟΣ: Οι πιο γρήγορες συλλήψεις που έγιναν ποτέ! Το μεσημέρι έκλεψαν το απόγευμα έκλαψαν

Ως μια από τις γρηγορότερες συλλήψεις σχετικά με διάρρηξη μπορεί να καταγραφεί αυτή του Σαββάτου (8/10) στην Πάφο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομία ,μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο το μεσημέρι του Σαββάτου στη λεωφόρο Μεσόγης στην Πάφο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος, έχοντας ως συνοδηγό 36χρονο.

Σε σωματικές έρευνες που έγιναν στα πιο πάνω πρόσωπα, στην κατοχή του 42χρονου οδηγού ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των €5.500 (σε χαρτονομίσματα των €500), ενώ στην κατοχή του 36χρονου συνοδηγού ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των €7,000 (επίσης σε χαρτονομίσματα των €500).

Επίσης, εντός του οχήματος ανευρέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα άρωμα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.      

Νωρίς το απόγευμα της ίδια μέρας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Πάφου, ότι μεταξύ των ωρών 10:00 π.μ. και 16:00 μ.μ., άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των €12,500 (σε χαρτονομίσματα των €500), καθώς επίσης ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια ο παραπονούμενος μετέβη στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, όπου αναγνώρισε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος εντοπίστηκε στην κατοχή των δύο συλληφθέντων.

Επίσης, από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι η άδεια οδηγού, την οποία παρουσίασε ο 42χρονος ήταν πλαστή, ενώ μετά την εξακρίβωση των πραγματικών του στοιχείων, διαπιστώθηκε επίσης, ότι αυτός ήταν απαγορευμένος μετανάστης, αφού απελάθηκε τον Απρίλιο του 2016, βάσει διαταγμάτων κράτησης και απέλασης.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Κολομβία: Διευθυντής φυλακής δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top