LIFESTYLE

Χρύσανθος Τσουρούλλης: Υπερασπίστηκε την 16χρονη που ξυλοκόπησε την συμμαθήτρια της! VIDEO

Χρύσανθος Τσουρούλλης: Υπερασπίστηκε την 16χρονη που ξυλοκόπησε την συμμαθήτρια της! VIDEO

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΙΑΣ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα θέματα bullying, μιας και ο ίδιος είχε προσωπικά βιώματα και τραυματική εμπειρία...

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Love & Style» και μίλησε για το θέμα που συγκλόνισε το παγκύπριο, την Παρασκευή 14/10, με τον άγριο ξυλοδαρμό της 16χρονης μαθήτριας από την συμμαθήτριά της στην Λεμεσό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΙΑΣ παρενέβη θέλοντας να υπερασπιστεί κατά κάποιον τρόπο το κορίτσι — θύτη που ξυλοκόπησε την συμμαθήτριά της. Μίλησε για βιασμό νεανικών ψυχών, αφού και ο θύτης και το θύμα είναι παιδικές ψυχές με πολλά προβλήματα. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Το παιδί που βρέθηκε στη θέση του θύτη δεν γεννήθηκε με θυμό, δεν γεννήθηκε προγραμματισμένο να δέρνει...».

Ερωτώμενος αναφέρθηκε στην δική του ιστορία. Παρακάτω ακολουθεί το απόσαπασμα από την τηλεφωνική παρέμβαση του Χρύσανθου Τσουρούλλη στην εκπομπή της Γιώτας Κουφαλίδου στο ΣΙΓΜΑ:

Λίγες ώρες πριν ο Χρύσανθος Τσουρούλλης κοινοποίησε την άποψή του στα social media μέσω μιας ανάρτησής του στο instagram: «Σας θερμοπαρακαλώ! Μην αντιμετωπίζετε το bullying με λογικές "οφθαλμός αντί οφθαλμού". Και κυρίως μην ξεχνάτε πως θύτης και θύμα είναι παιδιά. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί συγχωροχάρτι. Αντιθέτως είμαι πατέρας και εξοργίζομαι πολύ βλέποντας τις εικόνες αλλά πιο πολύ εξοργίζομαι με την δική μας αποτυχία. Ως κοινωνία, ως γονείς, ως ΜΜΕ. Τα παιδιά είναι ο καθρέφτης μας. Πως τα κάναμε έτσι; Και τι θα κάνουμε για να τα αλλάξουμε;
Υγ Σας μιλώ με την ιδιότητα του θύματος στην ηλικία των σχολικών μου χρόνων. Ξέρω την ψυχολογία των πρωταγωνιστών. Σπαράζουν τα μέσα μου και για τα δυο κορίτσια...»

Διαβάστε επίσης: 

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού 16χρονης! Στην Αστυνομία οι δυο ανήλικες που έδειραν συνομίληκή τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονης μαθήτριας! Της κτυπούσαν το κεφάλι στην άσφαλτο 

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ: «Γιατί του έστειλες μήνυμα ρε θκιάολε;» - Χαμογέλασε στην κάμερα μετά τον ξυλοδαρμό

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top