ΚΟΣΜΟΣ

Μαθήτρια λυκείου πουλά την παρθενιά της για να σώσει τον αδερφό της από τον καρκίνο

Μαθήτρια λυκείου πουλά την παρθενιά της για να σώσει τον αδερφό της από τον καρκίνο

Ποιο είναι το όριο που μπορεί να διαχωρίσει την αδελφική αγάπη από την τρέλα ή την απόγνωση; Μία 19χρονη κοπέλα στην Κίνα απέδειξε ότι η αδελφική αγάπη, είναι ικανή να υπερκεράσει κάθε εμπόδιο, αρκεί να είναι τόσο ισχυρή, ώστε να υποστεί αδιαμαρτύρητα και συνειδητά το τίμημα.

Στην προκειμένη περίπτωση, η 19χρονη έβαλε προς... πώληση την παρθενιά της, προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα και να προσφέρει ελπίδα σωτηρίας στον αδελφό της που πάσχει από καρκίνο!

Η 19χρονη Xu Yanhua από την πόλη Χανγκτζού, προσπάθησε να δώσει έναντι αδράς αμοιβής ό,τι πολυτιμότερο διέθετε, ήτοι την παρθενιά της, προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτούσε η θεραπεία του 23χρονου καρκινοπαθή αδερφού της.

Η κοπέλα εμφανίστηκε με ένα πλακάτ μέσα στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο της πόλης και διαφήμιζε ότι πουλά έναντι 200.000 γουάν (περίπου 23.500 δολάρια), την παρθενιά της.

«Η θεραπεία κοστίζει 200.000 γουάν και η οικογένειά μου δεν διαθέτει τους πόρους. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σώσει τον αδερφό μου;» δήλωσε στον τοπικό Τύπο.

Ο 23χρονος αδερφός της διαγνώστηκε με λευχαιμία πριν από τρία χρόνια και από τότε ξεκίνησε η περιπέτεια ολόκληρης της οικογένειας. Μίας οικογένειας πολύ φτωχής, η οποία μετά βίας μπορούσε να καλύψει τα βασικά που απαιτούσε η θεραπεία του. Η ασθένεια, ωστόσο, προχώρησε και πλέον επιβάλλεται μία πιο δραστική θεραπεία, η οποία έχει υψηλό κόστος.

Η 19χρονη είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει την απόφασή της, κοινοποιώντας στο πλακάτ τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της, καθώς και τη διεύθυνση του λογαριασμού της στα social media.


Μαθήτρια λυκείου πουλά την παρθενιά της για να σώσει τον αδερφό της από τον καρκίνο


Λίγη ώρα αργότερα επενέβη η αστυνομία και η νεαρή κοπέλα, που πηγαίνει ακόμη στο σχολείο, οδηγήθηκε στο τμήμα, καθώς η πράξη της είναι απαγορευμένη από το νόμο. Ειδκότερα στην Κίνα, η παρθενιά μίας κοπέλας θεωρείται ανεκτίμητος θησαυρός και προϋπόθεση για τον γάμο της. 



Ωστόσο, η ενέργειά της κινητοποίησε πάνω από 73.000 ανθρώπους, οι οποίοι δημιούργησαν λογαριασμό σε ειδικό site, ενώ δεν έλειψαν και τα επικριτικά σχόλια εναντίον του κινεζικού συστήματος υγείας, το οποίο δεν στηρίζει επαρκώς τους ασθενείς.

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top