LIFESTYLE

Αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του δημοφιλής τραγουδιστής!

Αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του δημοφιλής τραγουδιστής!

Kαλεσμένος στο show της Εllen DeGeneres ήταν ο Ricky Martin που αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε τον συριακής καταγωγής, αγαπημένο του, Jwan Yosef.

Ο 44χρονος τραγουδιστής που είναι μαζί με τον σύντροφό του ένα χρόνο, παραδέχτηκε δημόσια πόσο τον θαυμάζει και εξομολογήθηκε ότι τον γνώρισε γιατί του άρεσε η δουλειά του.

«Είναι εννοιολογικός καλλιτέχνης κι εγώ είμαι συλλέκτης. Ξεκίνησα να ψάχνω έργα τέχνης και είδα τη δουλειά του και ξετρελάθηκα επειδή αλήθεια μου αρέσουν αυτά που φτιάχνει. Είναι πολύ αυθεντικά» είπε, μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Image result for RICKY MARTIN ENGAGED

«Και μετά τον έβαλες στη συλλογή σου» αστειεύτηκε η Ellen DeGeneres στη συνέχεια, με τον Ricky Martin να απαντάει: «Μόλις αρραβωνιαστήκαμε, αγχώνομαι!».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top