ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νύχτα τρόμου στην Λεμεσό με πυροβολισμούς

Νύχτα τρόμου στην Λεμεσό με πυροβολισμούς

Ρίψεις πυροβολισμών στην Λεμεσό τα ξημερώματα της Τετάρτης 23/11.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας γύρω στις 1:40 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από 54χρονο, ότι άγνωστοι έριξαν ένα πυροβολισμό στην πόρτα της οικίας του στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι ο πυροβολισμός ρίφθηκε από κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί το γυαλί της κουζίνας.

Το ύψος των ζημιών ανέρχεται στα 50 ευρώ περίπου, ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Επίσης λίγο πιο μετά της 1:55 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία από 30χρονο, ότι άγνωστοι έριξαν δύο πυροβολισμούς στη γυάλινη προθήκη του υποστατικού του.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν από κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές στη γυάλινη προθήκη του υποστατικού.

Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top