ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρχισε η ενημέρωση από τον ΠτΔ για το Κυπριακό στη Σύνοδο Κορυφής

Άρχισε η ενημέρωση από τον ΠτΔ για το Κυπριακό στη Σύνοδο Κορυφής

Άρχισε η ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για το Κυπριακό στη Σύνοδο Κορυφής, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Προέδρου Τούσκ, Πρέμπεν Άαναμ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η ενημέρωση για το Κυπριακό είναι το τρίτο θέμα στο γεύμα εργασίας.

Όπως είχαμε αναφέρει και προηγουμένως, ο Πρόεδρος αναμένεται να περιγράψει ειδικότερα το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, τόσο στη Σύνοδο όσο και στη συνάντηση που ξεκίνησε με τον Ντόναλντ Τούσκ.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης 15/12  στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Έλληνα Πρωθυπουργό καθώς και στις επαφές που θα έχουν από σήμερα στις Βρυξέλλες και αλλού.

Για τη χθεσινοβραδινή συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη και του Πρωθυπουργού Τσίπρα, συγκεκριμένα, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε: «Έγινε μια πολύ διεξοδική συζήτηση που διήρκησε πέραν των τριών ωρών και συνεχίστηκε σε δείπνο εργασίας, κατά τη διάρκεια του οποίου το θέμα της διάσκεψης για την Κύπρο καθώς και το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων ήταν αυτά που κυριάρχησαν στις συζητήσεις. Λήφθηκαν πολύ συγκεκριμένες αποφάσεις σε θέματα ουσίας και πώς Αθήνα και Λευκωσία, ξεκινώντας από σήμερα, αξιοποιώντας την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Έλληνα Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες και τις συναντήσεις που θα έχουν σήμερα, προωθούμε αυτές τις αποφάσεις που έχουν παρθεί».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top