ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στενότερη συνεργασία Δήμου και σωματείων της Λεμεσού προκρίνει ο Νικολαΐδης

Στενότερη συνεργασία Δήμου και σωματείων της Λεμεσού προκρίνει ο Νικολαΐδης

Είναι απαράδεκτο η αθλητομάνα Λεμεσός να στέλνει τις ομάδες της σε άλλη πόλη για τις διεθνείς υποχρεώσεις τους, ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης με αφορμή συνάντηση που είχε με τους ΓΔ του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και του Άρη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη στενότερης συνεργασία του Δήμου με τα σωματεία της πόλης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση συζητήθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία λόγω της μεγάλης έλλειψης υποδομών και χώρων άθλησης και προπόνησης, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της επιβολής δημοτικού φόρου στις αθλητικές εκδηλώσεις και οι προσπάθειες που γίνονται για την ανέγερση νέου γηπέδου από τις ομάδες της Λεμεσού, με τον κ. Νικολαΐδη να τονίζει πως ο Δήμος Λεμεσού πρέπει να είναι συνεργάτης με σωματεία της πόλης που ασκούν στην ουσία μια κοινωνική πολιτική.

Χρειάζεται, συνέχισε, να εξετάσουμε σφαιρικά το πρόβλημα της εξεύρεσης χώρων ώστε να ενισχύσουμε εμπράκτως τα σωματεία της Λεμεσού, αλλά και να υπάρξει στενότερη συνεργασία για θέματα αντιμετώπισης της βίας, του ρατσισμού και της νεανικής παραβατικότητας με συντονισμένες δράσεις.

Σε ό,τι αφορά στο μεγάλο θέμα του νέου γηπέδου της Λεμεσού ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε ότι ο Δήμος Λεμεσού μαζί με τα σωματεία πρέπει να θέσουν το ζήτημα ως θέμα πρώτης προτεραιότητας και να συμβάλουν στην όσο το δυνατό γρηγορότερη απεμπλοκή του από γραφειοκρατικές καθυστερήσεις.

"Είναι απαράδεκτο η αθλητομάνα Λεμεσός να στέλνει τις ομάδες της σε άλλη πόλη για τις διεθνείς υποχρεώσεις", συμπλήρωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top