ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα παγώσει το κοκαλάκι μας! – Στους -4 βαθμούς η θερμοκρασία – Διαβάστε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

Θα παγώσει το κοκαλάκι μας! – Στους -4 βαθμούς η θερμοκρασία – Διαβάστε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

Ασθενής ψηλή πίεση στην περιοχή ενώ από την Τρίτη 10/01 χαμηλό βαρομετρικό αναμένεται να μας επηρεάσει.

Το βράδυ της Δευτέρας 09/01 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ και σταδιακά θα καταστούν μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους 4 βαθμούς υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Παγετός αναμένεται στα ορεινά, τα ημιορεινά αλλά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Την Τρίτη 10/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά και ημιορεινά κατά διαστήματα θα χιονίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα ισχυροί 5 και στα προσήνεμα πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη ενώ στα προσήνεμα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Την Τρίτη το βράδυ 11/01 ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά και ημιορεινά θα χιονίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά παροδικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top