ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους «κατάσχεσαν» το αυτοκίνητο στο οδόφραγμα γιατί έφεραν στις ελεύθερες περιοχές…. αγρέλια! – Έγγραφο

Τους «κατάσχεσαν» το αυτοκίνητο στο οδόφραγμα γιατί έφεραν στις ελεύθερες περιοχές…. αγρέλια! – Έγγραφο

Αυτοκίνητο αξίας €25 χιλιάδων κατάσχεσαν στο οδόφραγμα γιατί μετέφεραν αγρέλια στις ελεύθερες περιοχές.

Tου Μιχάλη Μενελάου

Το πρωί του Σαββάτου 11/2, δυο άνδρες ηλικίας 55 και 60 χρόνων μετέβησαν στα κατεχόμενα, στο χωριό τους και επέστρεφαν στις ελεύθερες περιοχές. 

Κατά την επιστροφή τους οι δύο άνδρες, σταμάτησαν στο οδόφραγμα «Στροβίλια», το οποίο είναι υπό την εποπτεία της ανατολικής Περιοχής Κυρίαρχων Βάσεων.

Κατά τον έλεγχό τους οι αρχές εντόπισαν 7 κιλά αγρέλια, τα οποία και κατασχέθηκαν καθώς απαγορεύεται να περνούν φθαρτά από το οδόφραγμα, σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου των Βρετανικών Βάσεων. 

Όπως μας ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου τα εν λόγω άτομα είχαν «ιστορικό» στις Βάσεις καθώς ο ένας αδελφός «πιάστηκε» να μεταφέρει σαλιγκάρια από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές και ο άλλος να μεταφέρει ένα βάζο χώμα από το χωριό του και ένα δεμάτι ξύλα και μερσίνια για να τα τοποθετήσει σε τάφο αγνοουμένου

Όπως μας ανέφεραν, τους ζητήθηκε να επιστρέψουν πίσω το χώμα και δεν τους αναφέρθηκε πως έγινε κάποια καταγγελία για το συγκεκριμένο.

Το «ιστορικό» των δυο ανδρών, οδήγησε στην κατάσχεση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Κατόπιν επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με τους δυο άνδρες, μας ανέφεραν πως η υπάλληλος στο οδόφραγμα ήταν ευγενέστατη ενώ, όπως μας είπαν, τηλεφώνησαν σε συγγενικό τους πρόσωπο για να τους παραλάβει και δεν αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους με τα πόδια. 

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, θεώρησε «παράλογη» την κατάσχεση του αυτοκινήτου του καθώς όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν γίνεται να κατάσχεις €25,000 (η αξία του οχήματος) για 4 μάτσες αγρέλια»!

Το μόνο που απομένει είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος να στείλει επιστολή την Δευτέρα 13/2 με την οποία να «παρακαλεί» την επιστροφή του οχήματός του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επιστροφή του οχήματος θα επιβληθεί πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του οχήματος για την παράνομη εισαγωγή αγρελιών στις ελεύθερες περιοχές. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top