LIKE ONLINE

Τρεις λόγοι που δεν ταιριάζουν τα ρούχα του Τραμπ - Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρεις λόγοι που δεν ταιριάζουν τα ρούχα του Τραμπ - Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί πάντα ο Τραμπ δεν βρήκε ποτέ κοσοτούμι στο γάντι του; Με τόση περιουσία που έχει θα μπορούσε να έχει ότι ρούχο θέλει.

Τα παντελόνια του είναι φαρδιά, τα σακάκια του πολύ boxy, οι γραβάτες μεγάλες και πολύ συχνά πιο μακριές από το κανονικό, ενώ και οι γιακάδες του είναι μεγάλοι.

Ο Τραμπ, ωστόσο, δεν είναι ο μόνος πολιτικός που τα κοστούμια του δεν είναι αυτό που λέμε «ραμμένα επάνω του». Τρεις λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό σημειώνει ο Independent:

Οι πολιτικοί θέλουν να αποφεύγουν τα πολύ λεία και φανταχτερά κοστούμια, ώστε να μην αποξενώνουν τους ψηφοφόρους της εργατικής τάξης                   που δεν μπορούν να αντέξουν ένα ρούχο των 5.000 ευρώ.

Η ζωή ενός πολιτικού είναι αγχωτική, οπότε μπορεί να οδηγήσει σε διακυμάνσεις στο βάρος, με αποτέλεσμα μία να είναι πιο παχύς και μία πιο                     αδύνατος.

Οι πολιτικοί συνήθως μέσα στη μέρα έχουν ένα σωρό συναντήσεις και κάθονται συνεχώς, με αποτέλεσμα τα κοστούμια τους να τσαλακώνονται.

 

Οπως αναφέρει, λοιπόν, ο Independent, είναι λογικό να μη φορούν κοστούμια που δεν τους ταιριάζουν καλά. Ο Μπαράκ Ομπάμα, ωστόσο, πάντα φορούσε κοστούμια στα μέτρα του, παρόλο που είχε παραδεχθεί πως δεν αποφάσιζε εκείνος για το τι θα βάλει, καθώς είχε «άλλες αποφάσεις να πάρει».

iefimerida

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top