ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγγενής της δολοφονηθείσας Σκεύης είπε στην Σοφία: «Μίλα, άνοιξε το στόμα σου...» – Παρέμβαση «Μπένη»

Συγγενής της δολοφονηθείσας Σκεύης είπε στην Σοφία: «Μίλα, άνοιξε το στόμα σου...» – Παρέμβαση «Μπένη»

12:18 - Οι αντιδράσεις των κατηγορούμενων για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας το καλοκαίρι του 2016, είναι αυτό που συζητείται μεταξύ των παρευρισκόμενων στην δικάσιμο της Τετάρτης (08/03) στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης (08/03)

Σε κάποια στιγμή, κι όταν έγινε ολιγόλεπτο διάλειμμα, η θεία της δολοφονηθείσας Σκεύης Χατζηευθυμίου ευρισκόμενη εντός της δικαστικής αίθουσας, στράφηκε προς το μέρος της Σοφίας Γρηγορίου που κατηγορείται για συνεργεία. Της είπε: «Μίλα. Άνοιξε το στόμα σου».

Τότε παρενέβη ο κατηγορούμενος Μάριος Χριστοδούλου, άλλως «Μπένης», και είπε στην  σύντροφό του Σοφία Γρηγορίου να μην δώσει σημασία και να μην απαντήσει.

Σημειώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο σε κατοπινό στάδιο. Η θεία της Σκεύης είχε οπτική επαφή με την Σοφία Γρηγορίου και ακούστηκε να της λέει: «Έσιει Θεό...». Τότε η Γρηγορίου την κοίταξε έντονα στα μάτια.

Υπήρξε νέα παρέμβαση του «Μπένη», ο οποίος κάτι ψέλλισε εκνευρισμένος.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου βρίσκονται οι Μάριος Χριστοδούλου, άλλως «Μπένης» (άνεργος), ο 38χρονος Παναγιώτης Πένταυκας (επιχειρηματίας), ο 41χρονος Σέρβος Ντέγιαν Λόι («φρουρός» ασφαλείας) και η 29χρονη Σοφία Γρηγορίου (άνεργη).

Κατηγορούνται για τον άγριο φόνο του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη, του αστυνομικού Ηλία Χατζηευθυμίου και της συζύγου του τελευταίου, Σκεύης. Το άγριο φονικό διεπράχθη στις 23 Ιουνίου του 2016 σε χώρο εστίασης στην Αγία Νάπα. Νεκρός από πυρά έπεσε και ο ένας εκ των εκτελεστών, Jani Vogli.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top