ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΦΟΣ: 31χρονος βγήκε από την φυλακή με Προεδρική χάρη όμως δεν σταμάτησε να εγκληματεί

ΠΑΦΟΣ: 31χρονος βγήκε από την φυλακή με Προεδρική χάρη όμως δεν σταμάτησε να εγκληματεί

Ακατάσχετη ροπή στο έγκλημα φαίνεται πως έχει ο 31χρονος, που κάθε άλλο παρά εκμεταλλεύτηκε το ευεργέτημα της προεδρικής χάρης που του δόθηκε και είχε ως αποτέλεσμα την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο 31χρονος φυλακίστηκε για 2 χρόνια, ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο για σοβαρά αδικήματα, όμως αποφυλακίστηκε 11 μήνες νωρίτερα, βάση προεδρικής χάρης.

Όμως, όπως φαίνεται, ο 31χρονος ενόσω ίσχυε η αναστολή της φυλάκισής του με την προεδρική χάρη, συνέχιζε να πράττει διαρρήξεις και κλοπές.

Ο 31χρονος, έχει βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε έξι προηγούμενες καταδίκες που αφορούσαν στη διάπραξη πολύ σοβαρών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων δύο εμπρησμοί, αδικήματα σε σχέση με τα ναρκωτικά, καθώς και αδικήματα κατά της περιουσίας και συγκεκριμένα διαρρήξεις και κλοπές.

Στο αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι και η προσωπικές – οικογενειακές σχέσεις του κατηγορούμενου, αφού όπως σημειώθηκε, είχε τραυματικές εμπειρίες κατά τη παιδική του ηλικία, δεδομένου ότι ο πατέρας του, ασκούσε βία τόσο στον ίδιο όσο και στον αδελφό και τη μητέρα του. Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του εκτίει ποινή φυλάκισης για φόνο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top