ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλες πέντε μέρες «μέσα» οι τέσσερις ύποπτοι – Πυροβόλησαν το αυτοκίνητο 50χρονου

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλες πέντε μέρες «μέσα» οι τέσσερις ύποπτοι – Πυροβόλησαν το αυτοκίνητο 50χρονου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου οδηγήθηκαν εκ νέου τα τέσσερα πρόσωπα, τα οποία συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτη 04 Απριλίου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ανανέωσε για άλλες πέντε μέρες το διάταγμα κράτησης τεσσάρων προσώπων, που τελούσαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 6 Απριλίου 2017.

Οι τέσσερεις, ηλικίας 39, 37, 32 και 19 ετών, συνελήφθησαν στις 7 Απριλίου, μετά από καταγγελία 50χρονου, στην Αστυνομία.

Θυμίζουμε πως αρχικά την Παρασκευή 7/4 συνελήφθη 37χρονος Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του μαζί με άλλα δυο πρόσωπα, ενώ από περαιτέρω έρευνες, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 32χρονου αδελφού του, ενός 26χρονου ομογενή από τη Γεωργία και ενός 39χρονου Ελληνοκύπριου.

Την καταγγελία έκανε  50χρονος Αγγλοκύπριος, κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έκλεισε ραντεβού με τον 37χρονο, με τον οποίον είχαν κάποιες οικονομικές διαφορές και αφού ο δεύτερος του είχε αναφέρει πως θα μεσολαβούσε, ώστε να του επιστραφεί μέρος περιουσίας που είχε κλαπεί από την κατοικία του.

 Ο παραπονούμενος μετέβη στο σημείο συνάντησης, σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, με το όχημα του και συνοδευόμενος από φιλικό του πρόσωπο, όπου κατέφθασε ο 37χρονος με τέσσερα ακόμη πρόσωπα. Ωστόσο ο 50χρονος και ο φίλος του εγκατέλειψαν τη σκηνή, όταν ο 37χρονος πυροβόλησε στη δεξιά μπροστινή πλευρά του οχήματος του.

ThemaOnline/ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top