ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν σχολιάζει δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη ο Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ

Δεν σχολιάζει δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη ο Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ

Ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ απέφυγε να σχολιάσει δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη που χαρακτήρισε «εκτός γραμμής» τοποθετήσεις του ειδικού συμβούλου για το κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Έιντε, ο οποίος είχε μιλήσει για κινδύνους από τις έρευνες υδρογονανθράκων.

«Ο κ. Έιντε συνεχίζει το ρόλο του και δεν πρόκειται να σχολιάσω οποιεσδήποτε δηλώσεις σχετικά με τους υδρογονάνθρακες», είπε ο κ. Ντουζαρίκ.

Επιπλέον τόνισε ότι με βάση όσα γνωρίζει είναι «απεσταλμένος πλήρους απασχόλησης».  εντούτοις θα το ελέγξει και αν δεν είναι θα κάνει διόρθωση.

Στο επίσημο κείμενο της απομαγνητοφώνησης το καθεστώς εργοδότησης του κ. Έιντε  περιγράφεται ως συμβόλαιο «when actually employed», το οποίο αφορά όλους τους ειδικούς απεσταλμένους και συμβούλους του ΓΓ, οι οποίοι δεν αποτελούν μόνιμο προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top