ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χάρης Γεωργιάδης: «Υπάρχουν προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού»

Χάρης Γεωργιάδης: «Υπάρχουν προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού»

Υπάρχουν προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, δήλωσε την Τρίτη 13/6 ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της τουριστικής βιομηχανίας στην ανάκαμψη της οικονομίας και τονίζοντας πως η προσπάθεια για ποιοτική αναβάθμιση του προϊόντος πρέπει να συνεχιστεί.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της δημοσιογραφικής διάσκεψης για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Cyprus – A Culinary journey», ο κ. Γεωργιάδης είπε πως διανύουμε άλλη μια εξαιρετική τουριστική χρονιά με πολύ καλές προοπτικές και από τη ρωσική αγορά και από τις άλλες αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας, και χωρίς αμφιβολία επιβεβαιώνεται πως ο τουρισμός είναι η κινητήριος δύναμη της οικονομίας μας.

«Θεωρούμε ως Κυβέρνηση πως υπάρχουν ταυτόχρονα προοπτικές για περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη του τουρισμού και γι’ αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη ο καταρτισμός και η έναρξη εφαρμογής μιας νέας ολοκληρωμένης στρατηγικής για τον τουρισμό, σημαντικό ρόλο σε αυτή τη νέα προσπάθεια θα έχει και το Υφυπουργείο Τουρισμού, και χωρίς αμφιβολία η προσπάθεια για την ποιοτική, στοχευμένη προβολή της χώρας μας σε αυτές τις κύριες αγορές πρέπει να συνεχιστεί», είπε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top