LIFESTYLE

Αποχωρεί από την «Παραδοσιακή Βραδιά» με «μπηχτές» η Βασιλική Χατζηαδάμου

Αποχωρεί από την «Παραδοσιακή Βραδιά» με «μπηχτές» η Βασιλική Χατζηαδάμου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Βασιλική Χατζηαδάμου δήλωσε ότι νιώθει απογοητευμένη για τον τρόπο που έγινε η απομάκρυνση της από την τηλεοπτική εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά».

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη της στο περιοδικό της εφημερίδας Φιλελεύθερος «Tv Mania» η (τέως) παρουσιάστρια της εκπομπής αναφέρθηκε ότι «αρχές Ιουνίου μετά από συνάντηση που είχαμε οι συμμετέχοντες με την παραγωγή μας ανακοινώθηκε ότι ο κύκλος της "Παραδοσιακής Βραδιάς" κλείνει οριστικά. Εκείνη τη μέρα εξέφρασε την επιθυμία ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα [...] Προτού όμως τελειώσουν τα γυρίσματα της φετινής σεζόν έφτασαν στα αφτιά μου ψίθυροι ότι υπήρχαν συζητήσεις για τη συνέχιση της εκπομπής με προοπτική την παραμονή του Μιχάλη Χατζημιχαήλ και του Σάββα Στεφάνου και τη δική μου απομάκρυνση». Μιχάλης Χατζημίχαηλ Για την συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ ανάφερε ότι συνεργάστηκαν για μια δεκαετία όμως «στη διάρκεια των χρόνων δεν ήταν όλα εύκολα. Υπήρξαν δυσκολίες και πολλές φορές διαφωνίες». Για τις φιλίες στον χώρο Όπως δήλωσε σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Χαμπαλή σχετικά με το αν σε αυτό το διάστημα εςίδε φίλους να μετατρέπονται σε εχθρούς «οι καταστάσεις και οι συγκυρίες στη ζωή φέρνουν καμιά φορά τα πάνω κάτω στις ανθρώπινες σχέσεις. Μέσα από αυτές αποκαλύπτονται πρόσωπο και γεγονότα που ίσως ξαφνιάζουν. Αυτά είναι όμως μέρος της ζωής και πρέπει να κρατάμε το διδακτικό τους μέρος».  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top