ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικό διπλό θανατηφόρο στην Ελλάδα - Διαμελίστηκαν τα σώματα των θυμάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονιστικό διπλό θανατηφόρο στην Ελλάδα - Διαμελίστηκαν τα σώματα των θυμάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία στον δρόμο Ε.Ο Πατρών – Πύργου στην Ελλάδα, όπου μετά από σφοδρότατη σύγκρουση οχήματος με φορτηγό, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, το αιματηρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 27/9 στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου στη διασταύρωση της Νέας Μανωλάδας. Σύμφωνα με τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται από τα Ελλαδικά ΜΜΕ, ΙΧ αυτοκίνητο SEAT IBIZA συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό όχημα και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, μέλη των σωμάτων των δύο νεκρών διασκορπίστηκαν στην άσφαλτο. Οι σοροί των δύο νεκρών διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας και οι δύο ελαφρά τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας Βάρδας. Έως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της σφοδρής σύγκρουσης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star.gr από την Τροχαία Πατρών, ο δρόμος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος καθώς δε διαθέτει στηθαίο. Πηγή Κειμένου Star.gr/ Φωτογραφίες Patrisnews.gr  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top