LIFESTYLE

Βαρύ το πένθος για τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ

Βαρύ το πένθος για τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ

Στην κηδεία του αγαπημένου προσώπου του Κύπριου τραγουδοποιού, που έγινε την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου, παρευρέθηκαν μόνο 80 άτομα κατόπιν....

Όπως έγραψε ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: "Μόλις τελέσαμε την κηδεία του πατέρα μας, Λευτέρη Χατζημιχαήλ (που πέθανε σήμερα 25 Οκτωβρίου) στην παρουσία 70 -80 συγγενών του και φίλων του, όπως ήταν η επιθυμία του. Παρακάτω ακολουθεί το τσιαττιστό που ετοίμασε για τον πατέρα του: "Πατέρα μου αγράμματε πάντα ελάλες μου το, να σέβεσαι τζαι ν' αγαπάς γιε μου τον τόπον τούτο. Τζι' αν είμαστεν περήφανοι που στέκουμεν ομπρός σου, εν για την τιμιότητα, τον πατριωτισμό σου!!!!!" Ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ ανάρτησε μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία, με τη λεζάντα: "Ο πατέρας μου, η μάνα μου, η αδερφή μου, εγώ κι ο μικρότερος είναι βαφτιστικός του πατέρα μου." Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτησή του: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top