ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΚΙΟΥ: Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό η 49χρονη – Εξετάσεις από Αρχηγείο για την ταχύτητα του 24χρονου θανόντα – Ακαριαίος ο θάνατος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΚΙΟΥ: Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό η 49χρονη – Εξετάσεις από Αρχηγείο για την ταχύτητα του 24χρονου θανόντα – Ακαριαίος ο θάνατος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπό εξέλιξη είναι οι εξετάσεις της Αστυνομίας για να πέσει άπλετο φως στα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/10) στον δρόμο Ακακίου – Λευκωσίας, με θύμα τον 24χρονο Παναγιώτη Χατζηιακώβου από τα Λιβάδια Λάρνακας.

Του Φάνη Μακρίδη Εντός της ημέρας (27/10) ήταν προγραμματισμένο να γίνει εξέταση από εμπειρογνώμονα του Αρχηγείου Αστυνομίας στην σκηνή του δυστυχήματος, προκειμένου να υπολογιστεί η ταχύτητα με την οποία κινείτο η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 24χρονος. Οι εξεταστές της υπόθεσης ανέμεναν να βελτιωθεί και η κατάσταση της 49χρονης οδηγού του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο, προκειμένου να της πάρουν κατάθεση. Η οδηγός υπέστη νευρικό κλονισμό και νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης ( 26/10) σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Εδώ να σημειωθεί ότι η 49χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, όπως έδειξε ο σχετικός έλεγχος στον οποίο είχε υποβληθεί, δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΚΙΟΥ: Έγινε η νεκροτομή – Ούτε το κράνος δεν έσωζε τον άτυχο Παναγιώτη – Επρόκειτο να μεταφέρει με διπλοκάμπινο τη μοτοσικλέτα… ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΚΙΟΥ: Στη δημοσιότητα από την Αστυνομία τα στοιχεία του άτυχου νεαρού – Δυστυχώς δεν έφερε κράνος Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Χατζηιακώβου απεβίωσε ακαριαία. «Από τις εξετάσεις φαίνεται ότι η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού κινείτο με μεγάλη ταχύτητα και προσπερνούσε, ενώ το αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία της με παράνομη στροφή στο πρατήριο προς τα δεξιά» ανέφερε στο ThemaOnline αρμόδια αστυνομική πηγή.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top