ΠΑΡΑ-THEMA

ΒΟΥΛΗ – ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Οι μετρήσεις λίπους των βουλευτών μας κι ο ημίγυμνος Σβαρτσενέγκερ

ΒΟΥΛΗ – ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Οι μετρήσεις λίπους των βουλευτών μας κι ο ημίγυμνος Σβαρτσενέγκερ

Η επαφή με την Βουλή και δη με τις κοινοβουλευτικές επιτροπές προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες κυρίως όταν αυτές γίνονται σε ένα πιο… χαλαρό κλίμα.

Η τελευταία τέτοια εμπειρία, ήταν στην Επιτροπή Νομικών, με θέμα συζήτησης τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην διαδικασία προσλήψεων της Αστυνομίας. Κατά την συζήτηση ο επιστημονικός προϊστάμενος  του Κέντρου Αθλητικών Ερευνών, κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης, εξηγούσε τον δείκτη μάζας σώματος τον οποίο έπρεπε να πληρούν οι υποψήφιοι για την Αστυνομία και γιατί όταν κάποιος ξεπερνά το «30» θεωρείται παχύσαρκος. Για να τεκμηριώσει την επιστημονική του θέση ο άνθρωπος, ανασήκωσε στας χείρας ημίγυμνο τον γνωστό σε όλους μας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ… την εποχή που έκανε καριέρα ως bodybuilder. Ακολούθως εξήγησε στους βουλευτές μας ότι με τέτοιο κορμί, ο δείκτης μάζας σώματος του, δεν ξεπερνούσε την τιμή 30. Τι το ήθελε όμως να δείξει τον Σβαρτσενέγκερ; Ένας βουλευτής, με χιουμοριστική διάθεση ρώτησε αν κατέχει και στοιχεία για το IQ του πρώην κυβερνήτη και ηθοποιού ενώ άλλος ανέλαβε χρέη λιπομέτρησης των μελών της Επιτροπής… Τ.Χ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top