ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τρελαίνει κόσμο, αλλά αξίζει μεγαλύτερης στήριξης

Δεν τρελαίνει κόσμο, αλλά αξίζει μεγαλύτερης στήριξης

Προχώρησε ξανά σε μείωση της τιμής του εισιτηρίου (στα 10 ευρώ τα κανονικά και τα μαθητικά και στο 1 ευρώ τα παιδικά) η διοίκηση. Γνωστοποιήθηκε χθες από την ΚΟΠ, ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα της Λεμεσιανής ομάδας.

Θεωρούμε πως ο σημαντικότερος λόγος που δεν πάνε Τσίρειο (πολύ περισσότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια), δεν είναι το κόστος του εισιτηρίου. Από τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι μια σημαντική μερίδα που έχουν αποτραβηχτεί, θεωρώντας ότι κάποια πράγματα στο οικοδόμημα της ποδοσφαιρικής ομάδας, δεν λειτουργούν σωστά.

Άμα κάποιοι έχουν τους λόγους τους να μην πηγαίνουν γήπεδο, δεν νομίζουμε ότι θα τους πείσουμε εμείς να αλλάξουν γνώμη. Τουλάχιστον όμως εκείνοι που… μουρμουρούσαν μετά τις πρώτες αγωνιστικές, ότι η ομάδα δεν έχει αρετές, ποιότητα και δεν είναι ικανή να διεκδικήσει ούτε ευρωπαικό εισιτήριο, τώρα που την βλέπουν να ρολάρει –σε κάποιο βαθμό-, καλό θα ήταν να βρεθούν παρά το πλευρό τους.

Ναι δεν τρελαίνει κόσμο με το θέαμα που προσφέρει, αλλά από τη στιγμή που καταφέρνει να παίρνει την ουσία, ειδικά με τις μικρομεσαίες ομάδες, αξίζει να την στηρίζει περισσότερος κόσμος. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top