ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο «αιώνιο» ντέρμπι… με φάρο τον Απρίλιο του 2013!

Στο «αιώνιο» ντέρμπι… με φάρο τον Απρίλιο του 2013!

Η Ομόνοια από την περίοδο 2012/13 και έπειτα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ στο «αιώνιο» ντέρμπι, κι αυτή την αρνητική παράδοση θα προσπαθήσουν να βρουν τον τρόπο οι «πράσινοι»  να την σπάσουν την ερχόμενη Παρασκευή.

Η τελευταία νίκη του «τριφυλλιού» κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας, σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2013, όταν νίκησαν με 3-0 με γκολ τότε του Γιώργου Εφραίμ (δις) και του Λεάντρο, από τότε η Ομόνοια αγνοεί την χαρά της νίκης σε «αιώνιο» ντέρμπι.

Μπορεί η Ομόνοια να μην περνάει την καλύτερη της φάση το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά θα πρέπει να αντλήσει δυνάμεις από παντού, έτσι ώστε να βρει τον τρόπο να πάρει αν μη τι άλλο το θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι «αιωνίων» και να σταματήσει την αρνητική παράδοση που έχει στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ εδώ και 4,5 χρόνια, που την θέλουν να μην μπορεί να κερδίσει.

Τα κίνητρα για τους «τριφυλλοφόρους» είναι πάρα πολλά στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Κατ’ αρχάς όπως προαναφέραμε θέλουν να βάλουν ένα «ΣΤΟΠ» στους «γαλαζοκίτρινους» στα παιχνίδια μεταξύ τους, κι απ την άλλη μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Ανόρθωση και Άρη Λεμεσού (ειδικά με Άρη), οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις στον κόσμο τους.

Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά είναι αποκλειστικά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Πάμπου Χριστοδούλου. Ο τεχνικός της Ομόνοιας είχε στην διάθεση του ενάμιση βδομάδα και χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις στην μέση για να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για να βρεθεί ετοιμοπόλεμη στο χορτάρι του ΓΣΠ.

Απ εκεί και πέρα πλέον είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών να ανταποκριθούν στο πλάνο και στις οδηγίες του Πάμπου Χριστοδούλου, έτσι ώστε να οδηγήσουν το «τριφύλλι» στην μεγάλη νίκη επί του «αιώνιου» αντίπαλου, όπως έγινε και πριν από 4,5 χρόνια και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2013.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top