ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το διπλό… κτύπημα που στέλνει ηχηρά μηνύματα!

Το διπλό… κτύπημα που στέλνει ηχηρά μηνύματα!

Η ΑΕΚ είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μία στροφή πριν το φινάλε του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας συγκάτοικο την Ανόρθωση.

Η ΑΕΚ πήρε για τα καλά τα πάνω της, με όλους να είναι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τη μέχρι στιγμής πορεία, αλλά όλοι να δηλώνουν, να τονίζουν, ότι τίποτα ακόμη δεν κρίθηκε… Και έτσι είναι, φυσικά!

Παρόλα αυτά, ως κίνηση «ντοπαρίσματος» περαιτέρω για να «φορτώσουν» και άλλες δυνάμεις και να συνεχίσουν ακόμη καλύτερα το φετινό τους οδοιπορικό, μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει την εξέλιξη, επίσημη ενημέρωση το μεσημέρι της 20ης Νοεμβρίου, ότι προχώρησε η διοίκηση της ΑΕΚ σε συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με δύο βασικά «πιστόλια» της ομάδας.

Φλοριάν Τολεμές και Ιβάν Τρισκόφσκι, δύο παίκτες που έχουν πάμπολλες αγωνιστικές αρετές, όπου τις εξαπλώνουν συνεχώς στα γήπεδα, βοηθώντας με τον δικό τους τρόπο να βρεθεί η ΑΕΚ στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Τέτοια κίνηση παίρνει σπουδαίο χαρακτήρα. Είναι ιδιαίτερης σημασίας, για να μπορέσουν τόσο οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, όσο και οι υπόλοιποι του ρόστερ της ΑΕΚ, ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση σε κανένα σημείο να τα παρατήσει η Λαρνακιώτικη ομάδα, αλλά έχει τα στοιχεία αυτά, τις δυνατότητες και τους παίκτες για να διατηρηθεί ένας βασικός κορμός που θα οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στο μέγα βήμα, στην υλοποίηση του… τρελού ονείρου, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Καπάρωμα» παικτών που έχουν σηκώσει αρκετό βάρος της πορείας της ομάδας, όπου είναι στη δύναμη της ΑΕΚ, «φωτογραφίζουν» ότι η διοίκηση Καραπατάκη, σε συνεργασία με τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα, και προπονητή, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, επιθυμούν να φτιάξουν μία ομάδα με σπουδαίους παίκτες από κάθε άποψη και να στείλουν μηνύματα προς… τρίτους, ότι δεν έχουν το «δικαίωμα» να γίνονται «ενοχλητικοί» προς τους ποδοσφαιριστές αυτούς που «κεντάνε» στα γήπεδα σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση.

Φυσικά, το να γίνεται αυτή η εξέλιξη, η ανανέωση συνεργασίας με δύο παίκτες, πριν καλά – καλά περάσει το μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση της ΑΕΚ δείχνει ότι έχει τις βλέψεις και για το… μετά, το μέλλον, την επόμενη μέρα της Λαρνακιώτικης ομάδας.  Οι δύο επιθετικοί, πλέον, έχουν περισσότερες προσδοκίες, νιώθουν και αυτοί την πίεση που τους έχει… προστεθεί και καλούνται να δώσουν και να προσφέρουν και αρκετά άλλα για το καλό της ΑΕΚ.  Στόχος όλων είναι ο τίτλος. Η διοίκηση με τις πράξεις της το δείχνει. Τεχνική ηγεσία και παίκτες έχουν τον… λόγο για να ολοκληρώσουν την όλη δουλειά!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top