ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσπάθησε αλλά… «λύγισε» ο ΑΠΟΕΛ (photos)

Προσπάθησε αλλά… «λύγισε» ο ΑΠΟΕΛ (photos)

Είναι οριστικό πια. Ο ΑΠΟΕΛ θα τερματίσει στην τέταρτη θέση του γκρουπ του στο Youth League, αφού ηττήθηκε την πέμπτη ημέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο γήπεδο του, με 0-3, δεχόμενος δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, και ένα στο δεύτερο.

Οι «πορτοκαλί» πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά η ανωτερότητα των «μικρών» της «Βασίλισσας» ήταν εμφανέστατη. Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να αφήσει εκτός συνέχειας την Μπορούσια του Ντόρτμουντ, ωστόσο το «έργο» είναι δύσκολο, αφού οι Γερμανοί απέχουν δύο πόντους από την ισπανική ομάδα.

Το σκορ «άνοιξε» από τον Ντάνιελ Γκόμεθ (10΄), ενώ πήρε διαστάσεις με το τέρμα του Όσκαρ (27΄), σε μία φάση που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Παρασκεύας. Οι πρωτευουσιάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν «έφτιαξαν» πέντε φάσεις, αλλά δε βρήκαν στόχο, μένοντας στο ένα γκολ ενεργητικό σε όλες τις αγωνιστικές. Το 0-3 «γράφτηκε» ξανά από τον Όσκαρ, που πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα προς το τέλος του αγώνα.

Οι καλύτερες προσπάθειες των γηπεδούχων ήταν με τον Κούκο (47΄), και με τον Βελετίνα (71΄). Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δοκάρι (35΄) με τον Ντάνι, ενώ ο δείκτης του σκορ ήταν ήδη στο 2-0.

Θυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει έως τώρα μία νίκη έναντι της Τότεναμ με 1-0, και τέσσερις ήττες έχοντας ως συντελεστή τερμάτων 1-20. 

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ:  Παρασκευάς, Σωκράτους, Καραγιάννης, Άδωνη, Σκωττής, Στυλιανίδης, Αρτεμίου, Ανδρέου, Κούκου (Οκκαρίδης 77΄), Πάπουτσος (Βελετίνας 46′), Ναούμ (Πολυκάρπου 69′).

Ρεάλ Μαδρίτης: Fernandez, Lopez, Martin, Alberto (Perez 46′), Dani Gomez (Román 77′), Oscar, Cezar (Pedro 61′), Moha, Chust, Vacas Ruiz, Ortega.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top