ΚΟΣΜΟΣ

Δεν το χωρεί ο ανθρωπινός νους – Κοριτσάκι 3 ετών σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σεξουαλική επίθεση

Δεν το χωρεί ο ανθρωπινός νους – Κοριτσάκι 3 ετών σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σεξουαλική επίθεση

Ένα 3χρονο κοριτσάκι παρολίγον να χάσει την ζωή της μετά από σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9/10 στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9news.com.au, ο παππούς της μικρής επέστρεψε στο σπίτι του στη περιοχή South Brisbane και βρήκε σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι και αμέσως μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς. Ένας 25χρονος, κατηγορήθηκε για σωρεία αδικημάτων όπως, βασανιστήρια, πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης σεξουαλικής επίθεσης, εγκατάλειψη παιδιού κάτω των 12 ετών χωρίς επίβλεψη, ενδοοικογενειακής βια, και κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά. Ο 25χρονος, φέρεται να έμεινε μόνος του με την άτυχη 3χρονη για μικρό χρονικό διάστημα πριν συμβεί το περιστατικό. Από τη πρώτη στιγμή που το κορίτσι έφτασε στο νοσοκομείο, το προσωπικό ενημέρωσε την αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες. Ο φερόμενος δράστης αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 18 Ιανουαρίου 2018  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top