ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευκαιρία τα «διπλά» ματς με Ερμή για τον ΑΠΟΕΛ!

Ευκαιρία τα «διπλά» ματς με Ερμή για τον ΑΠΟΕΛ!

Ένα από τα παιχνίδια που χρωστάει θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη (29/11), και μιλάμε για εκείνο της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στον Ερμή Αραδίππου, ο οποίος μετρά αρκετές απουσίες (Περισσότερα ΕΔΩ), λόγω των μη εγγεγραμμένων παικτών εκείνη την περίοδο που ήταν να διεξαχθεί το ματς.

Φυσικά, ο Γιώργος Δώνης αντιμετωπίζει «θέματα» σε αυτό το «κομμάτι», μιας και για κάτω από τα δοκάρια διαθέσιμος είναι μονάχα ο Αντρέας Παρασκευά, ο οποίος έχει εμπειρίες, αλλά από το Youth League. Οι Γουδίνιο, Πέρεθ, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όπως και ο Μπόι Βάτερμαν που είναι τραυματίας.

Θυμίζουμε πως ούτε οι Σάλαϊ, Ζαχίντ, Βούρος θα μπορέσουν να βοηθήσουν, αφού δηλώθηκαν μετά την πρώτη αγωνιστική. Άρα, στα δύο άκρα της επίθεσης αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, με τον Τόμι Ορ να «πιάνει» καλή απόδοση την κατάλληλη στιγμή.

Ο Αυστραλός καλείται να δώσει λύσεις, μιας και η ταχύτητα του, μαζί με την εκρηκτικότητά του, είναι στοιχεία που λείπουν από τα άκρα του φετινού ΑΠΟΕΛ. Θα αγωνιστεί απέναντι στον Ερμή ή θα δοθεί φανέλα σε έναν εκ των Αλωνεύτη, Εφραίμ; Πάντως, αυτή η ιδιαιτερότητα έρχεται σε εξαιρετικό σημείο για τον Αρχάγγελο που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στο ιατρικό δελτίο, πλην των μακροχρόνιων.

Τα διπλά ματς με τους «φτεροπόδαρους» αποτελούν σημαντικό «σταυροδρόμι», γιατί οι «πορτοκαλί» με διαδοχικά τρίποντα μπορούν να πλησιάσουν την ΑΕΚ που «κάθεται» στην κορυφή, αν αναλογιστούμε ότι οι Λαρνακείς υποδέχονται την Ομόνοια για την 13η μέρα του πρωταθλήματος.

Μη ξεχνάμε, ότι στους Λευκωσιάτες δεν υπάρχει μόνο ο «μαραθώνιος» εντός συνόρων, αλλά και η «μάχη» της τρίτης θέσης στο Champions League που τους στέλνει στο Europa League. Στη δοκιμασία με την Τότεναμ, οι ποδοσφαιριστές θα «παλέψουν» για ένα «θαύμα», με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να μη βρίσκεται στο καλύτερο «φεγγάρι» της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top