ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονη «ξάφρισε» την εταιρεία όπου εργαζόταν – Στο κελί για έξι ημέρες

ΛΕΜΕΣΟΣ:  27χρονη «ξάφρισε» την εταιρεία όπου εργαζόταν – Στο κελί για έξι ημέρες

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε την Τρίτη 28/11 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 27χρονης, η οποία φέρεται να απέσπασε από τα ταμεία της εταιρείας που εργαζόταν, χρηματικό ποσό 78 χιλιάδων ευρώ.

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 27χρονης, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπηρέτη.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 14 Νοεμβρίου 2017, από ιδιοκτήτη εταιρείας, που ασχολείται με το εμπόριο ειδών γραφείου και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία, για τα έτη 2016 – 2017, διαπιστώθηκε έλλειμμα ύψους €78,044.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 27χρονης, η οποία εργαζόταν στην εν λόγω εταιρεία.

Εναντίον της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top