ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Εξευτελισμός πολίτη» – Τον έβαλαν να πληρώσει 4,000 Ευρώ και στο τέλος δεν του ενέκριναν το πιστοποιητικό καταλληλόλητας – Απάντηση ΤΟΜ: «Θα διερευνηθεί το ζήτημα» - ΕΓΓΡΑΦΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Εξευτελισμός πολίτη» – Τον έβαλαν να πληρώσει 4,000 Ευρώ και στο τέλος δεν του ενέκριναν το πιστοποιητικό καταλληλόλητας – Απάντηση ΤΟΜ: «Θα διερευνηθεί το ζήτημα» - ΕΓΓΡΑΦΑ

Καταγγελία πολίτη σε βάρος του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Ο Κωνσταντίνος Φρίξου, καταγγέλλει στο ThemaOnline ότι τον έβαλαν να πληρώσει 4,000 Ευρώ για αναπαλαίωση και μετατροπή οχήματος και στο τέλος όπως αναφέρει δεν του εγκρίναν το πιστοποιητικό καταλληλόλητας του οχήματος.

Το οδοιπορικό του πολίτη στης υπηρεσίες του Τμήματος Οδικών Μεταφορών ξεκίνησε όταν αγόρασε λεωφορείο με σκοπό να το μετατρέψει σε τροχόσπιτο και του υποδείχθηκαν αρκετές διαφοροποιήσεις, προκειμένου να πάρει την απαραίτητη άδεια κυκλοφορίας. Οι υποδείξεις που του έγιναν από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, όπως αναφέρει ο ίδιος, του κόστισαν περί τις 4,000 Ευρώ αλλά όταν πήγε στο Δημόσιο Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΕΜΟ), εκεί τον αντιμετώπισαν με περιφρόνηση.

Όπως μας είπε, ο επιθεωρητής τον αντιμετώπισε με ειρωνικό τρόπο, «με χυδαιότατες εκφράσεις και βωμολοχίες». Ο ίδιος μας ανάφερε ότι το όχημα πέρασε από όλους τους απαιτούμενους ελέγχους, αλλά σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του ο επιθεωρητής είπε: «Τώρα που τα έκανε όλα τι θα βρούμε να τον κόψουμε πάλι;». Κατόπιν, βάσει τνω καταγγελιών του, κάλεσε έναν άλλο υπάλληλο, ο οποίος του δήλωσε ότι λόγω παλαιότητας το όχημα δεν μπορεί να πάρει πιστοποιητικό καταλληλόλητας.

Η καταγγελία του πολίτη και το κυριότερο του παράπονο, έχει να κάνει με το γεγονός ότι αφού γνώριζαν ότι λόγω παλαιότητας του οχήματος δεν μπορεί να εκδοθεί πιστοποιητικό καταλληλόλητας γιατί δεν τον ενημέρωσαν από την αρχή ούτως ώστε να αποφύγει τα τεράστια έξοδα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΜ: Θα διερευνηθεί η καταγγελία

Το παράπονο του πολίτη έχει υποβληθεί στην Επίτροπο Διοικήσεως με το ThemaOnline να επικοινωνεί με το Προϊστάμενο του Τμήματος Οδικών Μεταφορών κ. Σωτήρη Κολέττα. Ο τελευταίος, όπως μας είπε δεν γνώριζε ακριβώς το περιστατικό. Όπως μας δήλωσε, «αν υπάρχει καταγγελία στην Επίτροπο Διοικήσεως το περιστατικό θα διερευνηθεί και θα απαντηθούν τα ερωτήματα τόσο στον ίδιο όσο και στην Επίτροπο».

Στην επισήμανσή μας ότι του έγιναν υποδείξεις από το ΚΕΜΟ Λευκωσίας για το τι θα πρέπει να κάνει στο όχημα του, ο κ. Κολέττας μας είπε ότι το Τμήμα Οδικών Μεταφορών δεν δίνει οδηγίες για το τι θα πρέπει να αλλάξει στο όχημα.

Το λεωφορείο το οποίο ο κύριος Φρίξος ήθελε να μετατρέψει σε τροχόσπιτο

H επιστολή για αλλαγή κατηγορίας του οχήματος

Η επιστολή καταγγελία προς τον Προιστάμενο του Τμήματος Οδικών Μεταφορών

Η απαντητική επιστολή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών

H καταγγελία προς την Επίτροπο Διοικήσεως

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top