ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπριος Yποψήφιος ως «Σωματοφύλακας της χρονιάς» - Πρωτοσέλιδο σε διεθνές περιοδικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριος Yποψήφιος ως «Σωματοφύλακας της χρονιάς» - Πρωτοσέλιδο σε διεθνές περιοδικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα 40 του χρόνια, παίζει ανάμεσα στα υονόματα ντετέκτιβ και σωματοφυλάκων εντός αλλά και εκτός των κυπριακών συνόρων, αναλαμβάνοντας τη φύλαξη και ασφάλεια σημαντικών προσωπικοτήτων και εταιριών.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ο λόγος για τον κύπριο Χρίστο Ζαμπακίδη, ο οποίος βρίσκεται στο εξώφυλλο του θεματικού βραζιλιάνικου περιοδικού «Detective News» μετά την υποψηφιότητα για τον τίτλο του «Σωματοφύλακα της χρονιάς».


Όπως αναφέρει και το «Detective News», ο Χρίστος Ζαμπακκίδης είναι επαγγελματίας σωματοφύλακας με μεγάλη εμπειρία, που παρά τα 40 του χρόνια έχει κάνει σχεδόν τα πάντα στον τομέα της επαγγελματικής φύλαξης και προστασίας.

 

Στο βιογραφικό του μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι, ο κ. Ζαμπακίδης εκτός από τη στρατιωτική του εκπαίδευση στο τομέα της ναρκοθέτησης και απόναρκοθέτησης και χρήση διαφόρων όπλων, κατά τη θητεία του στην Εθνική Φρουρά, συνέχισε την εκπαίδευση του σε όλους τους τομείς ασφάλειας και φύλαξης.

Το 2012 ο κύπριος σωματοφύλακας γίνεται πλήρες μέλος του Διεθνή Συνδέσμου Σωματοφυλάκων (International Bodyguard Association) και στις 16 Ιανουαρίου του 2014 ανακηρύσσεται εκπαιδευτής, αναγνωρισμένος από τον Διεθνή Σύνδεσμο, σημείο σταθμός στη καριέρα του κ. Ζαμπακίδη αφού έτσι αναγνωρίστηκαν οι συνεχείς και ασταμάτητες προσπάθειες του.

Στο δημοσίευμα του βραζιλιάνικου περιοδικού, σημειώνεται ότι οι ακαδημαϊκές του γνώσεις, η πολύχρονη εμπειρία αλλά και ο υψηλός βαθμός αξιοπιστίας στις υπηρεσίες του κύπριου σωματοφύλακα, τον βοήθησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό στις επιχειρήσεις.

Εξάλλου, το γεγονός ο κ. Χρίστος Ζαμπακίδης έχει τιμηθεί από πολλούς επίσημους οργανισμούς, εταιρίες αλλά και προσωπικότητες στην Κύπρο και το εξωτερικό επιβεβαιώνουν τα πιο πάνω.
Ακόμη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κύπριος σωματοφύλακας σήμερα, συνεργάζεται με πολλές επίσημες υπηρεσίες σε διάφορες χώρες, ενώ παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πρόσωπα που ασχολούνται στη βιομηχανία της ασφάλειας και φύλαξης.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε το εξειδικευμένο θεματικό περιοδικό της Βραζιλίας για ντετέκτιβ, στο οποίο ο κ. Ζαμπακίδης στέκεται δίπλα από γνωστές προσωπικότητες της κυπριακής Αστυνομίας και όχι μόνο.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top