ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ιδιώτης φύλακας φέρεται να έπειθε πολίτες ότι είναι αστυνομικός και τους βίαζε

ΗΠΑ: Ιδιώτης φύλακας φέρεται να έπειθε πολίτες ότι είναι αστυνομικός και τους βίαζε

Φορώντας τη στολή ιδιωτικού φύλακα και οδηγώντας το όχημα περιπολίας της δουλειάς του, ένας άνδρας στις Η.Π.Α. φαίνεται να κατάφερε να πείσει πολίτη ότι είναι αστυνομικός και αφού τον έβγαλε από το αυτοκίνητο του, φέρεται να τον βίασε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του πρακτορείου ειδήσεων WJLA Washington D.C., που επικαλείται δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας του Prince George's County, ο συγκεκριμένος άνδρας την Παρασκευή 1/12, φέρεται να κατάφερε να σταματήσει οδηγό, πείθοντας τον ότι είναι αστυνομικός και στη συνέχεια να τον βίασε.

Ο ύποπτος που εργάζεται ως ιδιωτικός φύλακας, φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που διέπραξε ένα τέτοιο έγκλημα, αφού πηγές που επικαλείται το WJLA Washington D.C. αναφέρουν ότι έπεισε και άλλα άτομα από την κοινότητα μεταναστών Adelphi and Langley Park ότι ήταν αστυνομικός.

Το ABC7 News, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έδειξε φωτογραφίες του υπόπτου στην κοινότητα, με ορισμένους πολίτες να τον έχουν αναγνωρίσει και να λένε ότι τον είχαν δει μερικές φορές να κινείται στην περιοχή με το όχημα του.

Πάντως, δεν αποκλείεται μετά και την δημοσιότητα που πήρε, να προκύψουν και άλλες καταγγελίες κατά του υποτιθέμενου αστυνομικού.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top