ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 39χρονος ξεπέρασε τα 200 χλμ. και κατέληξε στην φυλακή!

ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 39χρονος ξεπέρασε τα 200 χλμ. και κατέληξε στην φυλακή!

Ποινή φυλάκισης ενός μήνα επιβλήθηκε σε 39χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2017 τα έκανε όλα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, παρά την έξοδο προς Δένεια.

Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα! Έτρεχε με 207 χλμ την ώρα κι όταν αστυνομικοί στην έξοδο για την Δένεια του έκαναν σήμα να σταματήσει, ξέφυγε εντελώς.

Άρχισε να προσπερνά αυτοκίνητα για να μην ανακοπεί από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, ενώ καταλάμβανε και τις δυο λωρίδες κυκλοφορίας. Σε μια περίπτωση μάλιστα όπως σημειώνει η δημοσιογράφος Σόφη Ορφανίδου («Πολίτης»), κινδύνευσε να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο που βρισκόταν στην αντίθετη λωρίδα.

Επίσης, ανάγκαζε άλλα οχήματα να βγαίνουν εκτός δρόμου. Από την Δένεια έφθασε μέχρι το Ακάκι και εισήλθε στο χωριό χωρίς να ελατώσει ταχύτητα μέχρι να τον ανακόψει η Αστυνομία.
Επιπλέον, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας πέραν από έναν μήνα φυλάκιση, αποφάσισε να τον τιμωρήσει 10 βαθμούς ποινής, στέρηση δικαιώματος οδήγησης για έναν μήνα, και υπογραφή προσωπικής εγγύησης 1.000 ευρώ για δυο χρόνια.

Στην έκθεση των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος είναι χρήστης ναρκωτικών και ότι έκανε χρήση κοκαΐνης από την ηλικία των 16 ετών. Σύμφωνα πάντα με την έκθεση, λόγω της χρήσης ουσιών, ενίοτε γίνεται βίαιος προς την σύζυγό του. Παρακολουθείται από ψυχίατρο ενώ συντηρείται από δημόσιο βοήθημα. Ούτε ο ίδιος, ούτε η σύζυγός του εργάζεται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top