LIFESTYLE

Πάμε Πακέτο: Από ανατροπή σε ανατροπή η ιστορία της Κύπριας Ντανιέλλας! Δεν πήγε στην εκπομπή η βιολογική της μητέρα – VIDEO

Πάμε Πακέτο: Από ανατροπή σε ανατροπή η ιστορία της Κύπριας Ντανιέλλας! Δεν πήγε στην εκπομπή η βιολογική της μητέρα – VIDEO

H βιολογική μητέρα της Ντανιέλλας, δεν μπορούσε να αποδεχθεί το πακέτο που της έστειλε, λόγω βαριών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Την Τετάρτη 6/12, προβλήθηκε στην Ελλάδα, το επεισόδιο όπου η Ντανιέλλα Σώσου, υιοθετημένη από Κύπριους, βρέθηκε στο στούντιο με την ελπίδα να βρει τους βιολογικούς της συγγενείς.

Οι θετοί γονείς της Ντανιέλλας, παντρεύτηκαν όταν ήταν μόλις 16 ετών και απέκτησαν πέντε παιδιά, ωστόσο αυτό δεν τους απέτρεψε στο να την υιοθετήσουν από ένα ορφανοτροφείο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Το ζεύγος των Κύπριων που υιοθέτησαν και μεγάλωσαν την Ντανιέλλα, ήταν δίπλα της για ακόμα μια φορά, σε αυτή τη δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία της εκπομπής.

Η θετή μητέρα της Ντανιέλλας ανάφερε ότι, όταν πήγαν στο ορφανοτροφείο στο Βουκουρέστι για να την υιοθετήσουν, ήθελε να μάθε όλες τις πληροφορίες που αφορούσαν την βιολογική οικογένεια του παιδιού, ώστε όταν μεγαλώσει, να μπορέσει να της τες πει, ωστόσο η απάντηση που πήραν από εκεί ήταν … «Μην το ψάχνετε».

Η ομάδα της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» έψαχνε για τρία ολόκληρα χρόνια να βρει την βιολογική μητέρα της Ντανιέλλας, ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Τελικά βρέθηκε η αδελφή της μητέρας της, η οποία μετά από μεγάλη προσπάθεια να την πείσουν, διηγήθηκε την δραματική ιστορία της αδελφής της.

Το πακέτο της Ντανιέλλας δεν παραδόθηκε ποτέ στην βιολογική της μητέρα, γιατί έπασχε από βαριά ψυχολογικά προβλήματα, και πιο συγκεκριμένα από σχιζοφρένεια, έτσι δεν κατάφερε να βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής.

Ωστόσο, στην Ντανιέλλα, έδειξαν φωτογραφία της 66χρονης σήμερα μητέρας της.

Κάποια στιγμή, όπως ανάφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής, μια από της αδελφές της βιολογικής μητέρας της Ντανιέλας, πήγε στο ίδρυμα για να την υιοθετήσει αλλά ήταν αργά γιατί την υιοθέτησαν ήδη οι Κύπριοι.

Τελικά στην εκπομπή, πήγαν τα δύο βιολογικά αδέλφια της, τα οποία όπως ανάφερα, πριν από δύο χρόνια έμαθαν  για την ύπαρξή της και έπεσαν από τα σύννεφα, αφού δεν ήξεραν τίποτα.

Όπως υποστήριξαν τα δύο αδέλφτια της Ντανιέλλας, η μητέρα τους δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο από το 22' την συγκλονιστική ιστορία της Ντανιέλλας στο «Πάμε Πακέτο»:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



Επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Μητσοτάκη πριν τη συνάντηση με Ερντογάν - Στην ατζέντα και το Κυπριακό

Επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Μητσοτάκη πριν τη συνάντηση με Ερντογάν - Στην ατζέντα και το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας είχε χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top