ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζει πλέον…. με την πλάτη στον τοίχο!

Παίζει πλέον…. με την πλάτη στον τοίχο!

Τα όσα έγιναν στο βράδυ της Δευτέρας στο Τσίρειο ενόχλησαν πολλούς. Περισσότερο απ’ όλους όμως τους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Αυτοί που τις προηγούμενες μέρες προετοιμάζονταν για το μεγάλο ντέρμπι, για το πώς θα πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη ωστόσο κάποιοι αποφάσισαν να τους αλλάξουν το σενάριο αλλά και πρωταγωνιστές.

Είναι γεγονός πως κανείς δεν είχε όρεξη για μπάλα μετά το 40ο λεπτό. Φάνηκε στον τρόπο αντίδρασης τους παρόλο που προσπάθησαν να μπουν ξανά στον ρυθμό.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν έστω και τις ελάχιστες ευκαιρίες που βρήκαν.

Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια συνεχίζεται. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο όμως θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να μην χάσει άλλους βαθμούς και να δώσε περαιτέρω δικαιώματα στους συνδιεκδικητές του να αυξήσουν την διαφορά.

Κόντρα στην Σαλαμίνα είναι ένα νέο παιχνίδι. Και σ’ αυτό δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για τυχόν νέες απώλειες.

Να κάνουν πράξη τα θέλω του…

Οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να κατακτήσουν τη νίκη συνδυάζοντας την με καλή εμφάνιση ώστε να πάνε με τους καλύτερους οιωνούς στο ντέρμπι με την Κυρία στο οποίο ουσιαστικά θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό εάν θα επιστρέψουν δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ο ΑΠΟΕΛ παίζει με την πλάτη στον τοίχο, ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει και αναγνωρίζει το πώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια λαθών και καλείται να δείξει τον δρόμο στους παίκτες του ώστε αυτοί  να κάνουν πράξη τα θέλω του και κυρίως τα θέλω των πρωταθλητών.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top