ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρώτη αποστολή με Πέτεφ στον πάγκο να φέρει… καρπούς στο «Δάσος» (γράφημα)

Η πρώτη αποστολή με Πέτεφ στον πάγκο να φέρει… καρπούς στο «Δάσος» (γράφημα)

Η εξόρμηση της Ομόνοιας στο «Δάσος» με νέο τιμονιέρη έχει ως σκοπό και στόχο να φέρει την ουσία.

Το ιδανικό ξεκίνημα ψάχνει ο Βούλγαρος κόουτς, Ιβάιλο Πέτεφ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Ομόνοιας η ώρα 17:00 στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό Άχνας για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Μία νέα… αρχή για την Ομόνοια, όπου θέλει ν΄ αφήσει πίσω της το τι προηγήθηκε και το τι «ζημιές» έχει πάθει απέναντι σε ομάδες όπου της στέρησαν υπερπολύτιμους βαθμούς.

Ο νέος… αέρας που πνέει στο οικοδόμημα των «τριφυλλοφόρων» φέρει την Ομόνοια με τον καινούργιο ενθουσιασμό που υπάρχει να πηγαίνει με πάσα σοβαρότητα ν’ αντιμετωπίσει την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ ήδη έστειλε το μήνυμα ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο από εδώ και πέρα, καμία υποτίμηση και εφησυχασμός δεν πρέπει να υπάρξει από κανέναν, και πως μέσα από σκληρή, πειθαρχημένη δουλειά θα προσπαθήσουν άπαντες να οδηγήσουν την Ομόνοια όσο πιο ψηλά γίνεται.

Οι απουσίες για ακόμη ένα παιχνίδι δεν λείπουν από τη λαοφιλής ομάδα.  Δημητρίου, Γκονσάλες και Μπρέβελντ είναι εκτός αποστολής.

Πιθανό σχήμα – με πάσα επιφύλαξη, φυσικά, μιας και είναι το πρώτο παιχνίδι του Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της Ομόνοιας – είναι Χριστοδούλου κάτω από τα δοκάρια, Σοάρες Γ και Φαμπρίσιο στο κέντρο της άμυνας, Μαργκάσα και Αραούζο στα αμυντικά άκρα, Κατελάρης και Σοάρες ως ανασταλτικά χαφ, Αντόνια και Χριστοφή στα «φτερά» με Λόπες σε ρόλο οργανωτή και Νταρμπισάιρ στην κορυφή της επίθεσης.

Παρά την απογοήτευση και τη στεναχώρια στις τάξεις του πράσινου λαού, εντούτοις, αναμένεται ότι αρκετοί θα ταξιδέψουν στο «Δάσος» για αυτό το νέο ξεκίνημα της Ομόνοιας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top