ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μην δώσουν… αφορμή

Να μην δώσουν… αφορμή

Σε ένα ντέρμπι όπως αυτό ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ,  κρύβεται πάντα μια ποδοσφαιρική αντιπαλότητα και η κάθε απερισκεψία ή ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να δώσει αφορμές και στις κερκίδες να ξεσπάσουν.

Οι ποδοσφαιριστές λοιπόν των δύο «μονομάχων» θα κληθούν να δείξουν μπροστά από χιλιάδες κόσμο, ποδοσφαιρικό πολιτισμό εντός των τεσσάρων γραμμών έτσι ώστε να κρατηθεί η τάξη και ηρεμία στις τέσσερις κερκίδες που θα κατακλυστούν από τους Ομονοιάτες και τους ΑΠΟΕΛίστες.

Εκτός φυσικά από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού (ποδοσφαιριστές – προπονητές), θα έχουν τεράστια ευθύνη και οι διαιτητές για να κρατηθεί η ηρεμία.

Ο Λεόντιος Τράττος και οι βοηθοί του οι οποίοι ορίστηκαν να διαιτητεύσουν τον αγώνα, θα κληθούν με τις αποφάσεις τους που θα παίρνουν κατά την διάρκεια του ματς να μην δώσουν την αφορμή να «ανάψουν» τα αίματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top