ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Άρπαξε» την τιμωρία του γιατί… έτρωγε σάντουιτς! (photos)

«Άρπαξε» την τιμωρία του γιατί… έτρωγε σάντουιτς! (photos)

Παίκτης της Φέγενορντ “συνελήφθη” από τον φωτογραφικό φακό να κολατσίζει στο ημίχρονο του αγώνα με την Έρκουλες και έτσι δεν γλίτωσε την τιμωρία από το σύλλογο.

Η Φέγενορντ κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-1 επί της Έρκουλες το βράδυ της Πέμπτης για το Κύπελλο Ολλανδίας, παρόλα αυτά το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σχεδόν σε δεύτερη μοίρα ελέω ενός παίκτη που δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο.

Αυτός είναι ο Μίκιελ Κρέιμερ αφού ο φωτογραφικός φακός τον “τσάκωσε” να τρώει ένα σάντουιτς στο ημίχρονο του αγώνα, με αποτέλεσμα να του βγει… ξινό το φαγητό. Ο τεχνικός της ομάδας του Ρότερνταμ Τζοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχωρηθεί τον Ιανουάριο ενώ ως πρώτο μέρος τιμωρίας αποφάσισε να τον στείλει να προπονείται με τις ρεζέρβες.

“Είχε μία συμπεριφορά ανεπίτρεπτη και αντιεπαγγελματική. Αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με την αθλητική κουλτούρα που έχουμε στην Φέγενορντ και την οποία πρέπει να έχουν οι παίκτες μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Φέγενορντ, Φαν Χέελ.

 

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top