ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηχούν «σειρήνες» για τον Γκαβρίλα του Εθνικού, από την ομάδα του πρώην παίκτη της Ομόνοιας!

Ηχούν «σειρήνες» για τον Γκαβρίλα του Εθνικού, από την ομάδα του πρώην παίκτη της Ομόνοιας!

Ο Μπόγνταν Γκαβρίλα του Εθνικού Άχνας, έχει κοντά στις 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα που δεν εξελίσσεται και τόσο ευχάριστα για την ομάδα. Ο Ρουμάνος φαίνεται πως έχει «τραβήξει» τα βλέμματα αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό.

Η CSM Politehnica Iași της πατρίδας του χρειάζεται ενίσχυση και βλέπει προς Κύπρο μεριά, και τον πρώην μέσο της Δυναμό Βουκουρεστίου. Στον σύλλογο που βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας της Ρουμανίας, βλέπουν Ευρώπη, και οι μεταγραφές αποτελούν προτεραιότητα.

Ο Φλάβιους Στόικαν κοουτσάρει εξαιρετικά την Copou και βλέπει τον Πλατινί να αποτελεί τον πρώτο σκόρερ με έξι τέρματα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας. Ο Πλατινί την σεζόν 2013-2014 είχε «γεμάτη» χρονιά με την Ομόνοια, ωστόσο, δεν παρέμεινε στο νησί μας.

Για τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, θα παρθούν αποφάσεις στις 7 του Γενάρη όπου θα πέσουν ξανά στο «τραπέζι» οι μεταγραφικές κινήσεις των Ρουμάνων, η διοίκηση αναμένεται να κάνει τα πάντα για τον πείσει να γυρίσει, δελεάζοντας τον, με καλή πρόταση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top