ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Nike… πρόδωσε την μεταγραφή του Κουτίνιο στη Μπαρτσελόνα; (pic)

Η Nike… πρόδωσε την μεταγραφή του Κουτίνιο στη Μπαρτσελόνα; (pic)

Ο Ιανουάριος είναι προ των πυλών, η μεταγραφική κινητικότητα κάτι παραπάνω από έντονη και ο Φελίπε Κουτίνιο στο επίκεντρο της, με τη διαφαινόμενη μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Λίβερπουλ είχε βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι πολύ κοντά στην παραχώρησή του στους Καταλανούς, αλλά η υπόθεσή του «ναυάγησε».

Με τα νέα δεδομένα ωστόσο φαντάζει πολύ πιθανό η… πολυθρύλητη αυτή μεταγραφή να υλοποιηθεί.

Ειδικά μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς την… γκάφα (;) της επίσημης εταιρείας ένδυσης της Μπαρτσελόνα, Nike, που παρότρυνε τους φίλους των «μπλαουγκράνα» να αγοράσουν φανέλες του!

«Ο Φελίπε Κουτίνιο είναι έτοιμος να… ανάψει το Καμπ Νου. Προμηθεύσου την φανέλα της Μπαρτσελόνα του 2017/18 με το όνομα Μάγου τυπωμένο. Κάνε γρήγορα», ήταν το μήνυμα στην σελίδα της.

Την ίδια στιγμή πάντως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τόνισαν ότι χάκερς παραβίασαν την ιστοσελίδα, με την εν λόγω ανάρτηση να κατεβαίνει άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση, η Mirror κάνει λόγο για νέα πρόταση 145 εκατομμυρίων ευρώ, με τον… γάμο μεταξύ των δύο πλευρών να έχει πολλές πιθανότητες.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top