ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Oι πυροβολισμοί προκάλεσαν ζημιές και προβλήματα

ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ:  Oι πυροβολισμοί προκάλεσαν ζημιές και προβλήματα

 Υπόθεση που αφορά στον περί πυροβόλων όπλων Νόμο διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού, μετά από ρίψη πυροβολισμών σε δύο κατοικημένες περιοχές της Λεμεσού, που σημειώθηκαν μετά τα πρώτα λεπτά της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ενώ 21χρονη βγήκε στη βεράντα οικίας συγγενικών της προσώπων, στα Κάτω Πολεμίδια, όπου είχε μεταβεί για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς και ενώ κρατούσε το κινητό τηλέφωνο της, μία βολίδα πυροβόλου όπλου, που προήλθε από πυροβολισμό στον αέρα, χτύπησε στο κινητό τηλέφωνο της, καταστρέφοντας το.

Επίσης στα Κάτω Πολεμίδια, μετά από ρίψη πυροβολισμού στον αέρα, βολίδα πυροβόλου όπλου κατέπεσε στο μπροστινό ανεμοθώρακα αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 32χρονου και προκάλεσε ζημιά στον ανεμοθώρακα. Τη ζημιά στο αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένo έξω από κατοικία συγγενικών προσώπων του 32χρονου, διαπίστωσε ο ίδιος ο 32χρονος 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, σήμερα.

Δέκα λεπτά νωρίτερα, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, προκλήθηκε ζημιά και σε αυτοκίνητο 36χρονου, μετά από πτώση βολίδας που προήλθε επίσης από ρίψη πυροβολισμού στον αέρα. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία φιλικών προσώπων του 36χρονου και προκλήθηκε ζημιά στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου, όπου κατέπεσε η βολίδα πυροβόλου όπλου.
Από τη ρίψη πυροβολισμών κανένα πρόσωπο δεν έχει τραυματιστεί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση αδικημάτων που αφορούν στον περί πυροβόλων και μη πυροβόλων όπλων Νόμο, υπόθεση ρίψης πυροβολισμού σε κατοικημένη περιοχή και υπόθεση πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top