ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη στο Λεμεσιανό ντέρμπι για να μπει με… φόρα στο 2018!

Νίκη στο Λεμεσιανό ντέρμπι για να μπει με… φόρα στο 2018!

Ένα ακόμα Λεμεσιανό ντέρμπι βρίσκεται προς των πυλών! Το βράδυ της Τετάρτης (03/01, 18:00) στο Τσίρειο, ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, σε ένα ματς που «κόβει την ανάσα».

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε απόσταση βολής από την κορυφή, έχοντας μάλιστα και τρία παιχνίδια λιγότερα και θέλουν πάση θυσία να ξεκινήσουν με το δεξί στο 2018, όπου ο Γενάρης θα είναι ίσως και καθοριστικός στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, με δύο παιχνίδια ανά εβδομάδα!

Η σημασία του συγκεκριμένου αγώνα είναι μεγάλη και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί. Έχουμε πει πολλές φορές, ότι σε τέτοια ντέρμπι εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο, είναι στη μέση και το γόητρο.

Και μετά από τρεις σερί ισοπαλίες απέναντι στην ΑΕΛ, όπου ο Απόλλωνας γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, συνεχίζοντας την πολύ καλή παράδοση που έχει απέναντι στους «κίτρινους» από το 2014 και μετά, όπου μετράει μόλις μία ήττα!

Η προετοιμασία των «γαλάζιων» ολοκληρώθηκε, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να αναλύει τον αντίπαλο στους παίκτες του με κάθε λεπτομέρεια, προτού σχεδιάσει τα αγωνιστικά του πλάνα, ενώ φρόντισε όπως πάντα να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά, για να παίξουν με ακόμα μεγαλύτερο πάθος απ΄ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΛ, όπου είχαν «εγκλωβιστεί» στην τακτική του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Σίγουροι απόντες θα είναι (εκτός απροόπτου…) οι Μάγκλιτσα και Παπουλής, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν τελικά υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία οι Ντα Σίλβα, Άλεφ και Σαρδινέρο που ήταν αμφίβολοι.

Με αυτά τα δεδομένα, χωρίς δηλαδή να υπολογίζουμε την συγκεκριμένη «πεντάδα», η πιθανή αρχική ενδεκάδα είναι:

Βάλε κάτω από τα δοκάρια, Ζοάο Πέδρο στο δεξί άκρο της άμυνας και Ζάντερ ή Βασιλείου στο αριστερό, με τους Γιούστε και Ρομπέρζ στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

Οι Σακέτι και Άλαν θα είναι το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Μαρτίνες πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού μέσου και τους Γιάκολις (δεξιά), Σκέμπρι (αριστερά) στα άκρα της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο φορμαρισμένος Ζελάγια.

Ο Απόλλωνας θα έχει και ένα μεγάλο… εξωαγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι της ΑΕΛ, που δεν είναι άλλο από τον 12ο παίκτη του, αφού από επίσημα χείλη βγαίνει η βεβαιότητα ότι θα υπάρξει sold-out, ενώ στην Ανατολική κερκίδα, λόγω του μέτρου ταυτοποίησης και της ηλεκτρονικής διάθεσης των εισιτηρίων από την ΚΟΠ, θα βρίσκονται λιγότεροι από 400 οπαδοί της ΑΕΛ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top