ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα επιδείνωση του καιρού- Τι αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα επιδείνωση του καιρού- Τι αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία

Βροχερό θα συνεχίσει να είναι το σκηνικό του καιρού στην Κύπρο με τους ουρανούς να «ανοίγουν» και να ρίχνουν ευεργετικές βροχές που εκτόξευσαν το ποσοστό για τον μήνα Ιανουάριο στο 111%. Έρχεται και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες ενώ αναμένεται να χιονίσει και στα ημιορεινά όπως μετάδωσε το ΡΙΚ.

 

 

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και τοπικά αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα πέσουν λίγα χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και µέχρι κυµατώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 11 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα παράλια, ενώ σταδιακά, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσουν χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά το απόγευµα νοτιοδυτικοί , ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, ενώ παροδικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι, ενώ από το µεσηµέρι της Πέµπτης χιόνι αναµένεται να σηµειωθεί σε ορεινές και ενδεχοµένως και σε κάποιες ηµιορεινές περιοχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί σύντοµα κυρίως αίθριος µε την θερµοκρασία να σηµειώνει αισθητή άνοδο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top