ΠΑΡΑ-THEMA

Δεν αποχωρίζεται την Ζαχαρούλα του ο Μαλάς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Δεν αποχωρίζεται την Ζαχαρούλα του ο Μαλάς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Το βράδυ της Κυριακής 28/1, ήταν για πολλούς μια μεγάλη νίκη τόσο για το ΑΚΕΛ, όσο και για τον Σταύρο Μαλά, έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του, το άλλο του μισό.

Ο Σταύρος Μαλάς, μετά το τέλος της καταμέτρησης των ψήφων και με τα τελικά απότελέσματ να τον στέλνουν στον β’ γύρο των Προεδρικών Εκλογών μαζί με τον Νίκο Αναστασιάδη, εμφανίστηκε στο επιτελείο του στον Στρόβολο όπου προέβη και σε δηλώσεις.

Οι υποστηρικτές του κατέκλισαν κάθε γωνιά του κτηρίου, ενώ αρκετός κόσμος βρισκόταν και εκτός αυτού.

Ο Σταύρος Μαλάς μαζί με τον Άντρο Κυπριανού και άλλα στελέχοι του ΑΚΕΛ, συνομιλούσαν για αρκετή ώρα στον πάνω όροφο του κτηρίου, με τον κόσμο να κάνει υπομονή μέχρι την εμφάνισή του.

Η είσοδος του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, έγινε μετά βαΐων και κλάδων, ενώ από το πλευρό του δεν έλειψε στιγμή η σύζυγός του, Ζαχαρούλα Μαλά, η οποία τον συνόδευσε κατά την εμφάνισή του στο επιτελείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top