ΠΑΡΑ-THEMA

Ξέσπασμα Κύπριου οδηγού για τους ασυνείδητους: ‘Σεβαστείτε’

Ξέσπασμα Κύπριου οδηγού για τους ασυνείδητους: ‘Σεβαστείτε’

Η οδική συνείδηση αυτών που κινούνται στους δρόμους της Κύπρου, δεν φαίνεται να αλλάζει…

Τον τελευταίο ειδικά χρόνο, έχουμε θρηνήσει πάρα πολλά θύματα στην άσφαλτο, αλλά αυτό όπως φαίνεται, δεν επηρεάζει την συνείδηση των οδηγών.

Καθημερινά ακούμε για τροχαία, για σοβαρές ή θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις, για καταγγελίες της Αστυνομίας που αφορούν οδηγούς οι οποίοι αναπτύσσουν ταχύτητα στους αυτοκινητόδρομους, ή που κρατούν τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ.   

Σε όλα αυτά, έρχεται να ‘κολλήσει’ και το ξέσπασμα Κύπριου οδηγού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία καταγγέλλει ουσιαστικά, οδηγό που προσπάθησε να προσπεράσει σε στροφή, χωρίς οπτικό πεδίο.

‘Τόσος εν ο νους του Κυπραίου, που προσπέρνα πάνω σε στροφές χωρίς να εσχιει οπτικό πεδίο καθαρό...Πριν κάμετε την μ… σας για να γλυτώσετε 1-2 λεπτά που την διαδρομή σας, σκεφτείτε το διπλά...Αν δεν σέβεστε τον εαυτό σας, σεβαστείτε την άλλη ζωή/ζωες που να πάρετε μαζί σας για μιαν στιγμή απερισκεψίας...’, ανάφερε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του ο οδηγός.

 *Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top