ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Αστυνομία «καίει» τον Ολυμπιακό! Τιμωρία έδρας, πρόστιμο και κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Η Αστυνομία «καίει» τον Ολυμπιακό! Τιμωρία έδρας, πρόστιμο και κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Σύμφωνα με το «Έθνος» η Αστυνομία έχει σχηματίσει τρεις πολύ επιβαρυντικές για τον Ολυμπιακό δικογραφίες για τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο.

Πολύ επιβαρυντική για τον Ολυμπιακό είναι η έκθεση της αστυνομίας για όσα συνέβησαν πριν αλλά και μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή. Σύμφωνα με το «Έθνος», η ΕΛ.ΑΣ. έχει σχηματίσει τρεις διαφορετικές δικογραφίες βάσει των οποίων είναι πολύ δύσκολο οι «ερυθρόλευκοι» να αποφύγουν όχι μόνο την τιμωρία έδρας για 2-4 αγωνιστικές ή πρόστιμο ως 250.000 ευρώ, αλλά την αφαίρεση τριών βαθμών

Η πρώτη δικογραφία αφορά την επίθεση στο πούλμαν της ΑΕΚ πριν από τον αγώνα, στο ύψος της γέφυρας του Metropolitan, η δεύτερη την επίθεση με μολότοφ κατά των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο περίπου μιάμιση ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα, ενώ η τρίτη αφορά τα επεισόδια αμέσως μετά τη λήξη, με την έκθεση της αστυνομίας να τα χαρακτηρίζει «σοβαρά, από τα πιο σοβαρά που έχουν συμβεί ποτέ εντός αγωνιστικού χώρου» και καταγράφεται τραυματισμός αστυνομικού.

Από πλευράς Ολυμπιακού αισιοδοξούν πως θα επιβληθεί τιμωρία έδρας για 1-2 αγωνιστικές και πρόστιμο, όχι δηλαδή αφαίρεση βαθμών, τονίζοντας πως ό,τι συνέβη έγινε μετά την αποχώρηση των αποστολών και των διαιτητών από τον αγωνιστικό χώρο και δίχως να κινδυνέψει κανείς. Έχουν ήδη αρχίσει να χαράσσουν την υπερασπιστική τους γραμμή και περιμένουν την κλήση σε απολογία για να δώσουν τη δική τους μάχη στις αίθουσες.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top