ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ αγορές σε όλα τα ματς και 0% γκανιότα στο ντέρμπι από την Stoiximan!

ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ αγορές σε όλα τα ματς και 0% γκανιότα στο ντέρμπι από την Stoiximan!

Με 3 παιχνίδια ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta και η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, σας προσφέρει ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και αμέτρητες επιλογές. Και 0% γκανιότα στο ντέρμπι Ανόρθωση-Ομόνοια!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!

Η Stoiximan σας προσφέρει το ντέρμπι της αγωνιστικής με 0% γκανιότα και 200+ αγορές.

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Ανόρθωσης έχει απόδοση 2.30, η νίκη της Ομόνοιας 3.55 και η ισοπαλία 3.50. Το over 2.5 γκολ δίνει 2.08, το over 3.5 γκολ δίνει 3.70 και το under 1.5 γκολ δίνει 3.00. Στο 1.83 το GG. Πιστεύετε ότι η Ανόρθωση θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 3.55. Πιστεύετε ότι θα σκοράρει η Ομόνοια και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 4.85. Ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ στο ντέρμπι; Στο 6.50 ο Ντούρις, στο 7.00 ο Νταρμπισάιρ και ο Καμαρά. Πιστεύετε ότι θα έχει αποβολή στο ντέρμπι; Ποντάρετε στο 3.30. Αν βλέπετε αποβολή στο πρώτο ημίχρονο, η απόδοση είναι 7.00. Αν βλέπετε κόκκινη της Ανόρθωσης, η απόδοση είναι 5.40, και αν βλέπετε κόκκινη της Ομόνοιας, η απόδοση είναι 5.20.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Ερμή. Στο 1.50 ο «άσος», στο 4.15 η ισοπαλία, στο 6.00 το «διπλό». Στο 1.88 το GG. Η ισοπαλία στο ημίχρονο δίνει 2.30. Ποιος θα πετύχει το πρώτο γκολ; Στο 4.50 ο Τεσέιρα, στο 5.00 ο Μαύρου, στο 6.00 Μπενίτεθ και Ρομάν. Πιστεύετε ότι το πρώτο γκολ θα μπει μετά το 28’ του αγώνα; Απόδοση 1.91.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Τέλος, η Δόξα φιλοξενεί τον Απόλλωνα. Στο 10.00 ο «άσος», στο 5.60 η ισοπαλία, στο 1.26 το «διπλό». Το over 3.5 γκολ δίνει 2.38, το over 4.5 γκολ δίνει 4.15 και το under 1.5 γκολ δίνει 4.75. Στο 2.00 το GG! Η ισοπαλία στο ημίχρονο δίνει 2.70! Βλέπετε χατ-τρικ του Μάγκλιτσα; Απόδοση 10.00! Βλέπετε γκολ του Ντα Σίλβα; Απόδοση 2.50.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top