ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Επεισόδια-Αφρίκα: Έστειλε αποζημίωση ο Ερντογάν- Απειλές κατά της ζωής του ψευδοδικαστή

Επεισόδια-Αφρίκα:  Έστειλε αποζημίωση ο Ερντογάν- Απειλές κατά της ζωής του ψευδοδικαστή

Απειλές κατά της ζωής του ψευδοδικαστή που εκδικάζει την υπόθεση των έξι συλληφθέντων, για τα επεισόδια στην εφημερίδα ‘Αφρικα” και αποζημίωση τεσσάρων χιλιάδων ευρώ από τον Ερντογάν, ενώ στα κατεχόμενα μιλούν για “Ασυνήθιστη υπόθεση”, με την εκδίκαση να συνεχίζεται την Τετάρτη (7/02).

Οι εξελίξεις της δίκης των έξι για τα επεισόδια στην “Αφρίκα” την 22ης Ιανουαρίου, απασχολούν των τουρκοκυπριακό Τύπο, με την ίδια την εφημερίδα να κυκλοφορεί την Τετάρτη (7/02) με τίτλο “ Απειλές εναντίον της ζωής του δικαστή του ανωτάτου’, που για τον λόγο αυτό φρουρείται επί 24ώρου βάσεως.

Ακόμη, η εφημερίδα “Χαλκίν Σεσί”, αναφέρει ότι εκπρόσωπος του παραρτήματος στα κατεχόμενα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν, έφερε μαζί του στο "δικαστήριο" φάκελο, ο οποίος περιείχε 17 χιλιάδες τουρκικές λίρες (περίπου 4 χιλιάδες ευρώ) ως αποζημίωση για τις ζημιές που έγιναν στην εφημερίδα.

Για “Ασυνήθιστη υπόθεση” κάνει λόγο στον τίτλο της η “Χαβαντίς” και εξηγεί ότι η υπόθεση είναι ασυνήθιστη και περίεργη, αφού στοιχειοθετήθηκε εντός τριών ημερών με γρήγορους ρυθμούς και επιβεβαιώνει τα περί απειλών κατά του λεγόμενου δικαστή.

Στην αλλαγή της στάσης των έξι αναφέρεται η “Κιπρίς” που γράφει ότι τα άτομα που κρατούνται ως ύποπτοι για την υπόθεση επιθέσεων εναντίον της “Αφρίκα” τελικά μέσω των δικηγόρων τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώ σημειώνεται ότι τα έξι άτομα αρχικά είχαν δηλώσει παραδοχή των κατηγοριών.

Ο ψευδοδικαστής Τατσάν Ρεϊνάρ ζήτησε «αστυνομική» φρούρηση μετά και τις απειλές που δέχτηκε εναντίον της ζωής του, αναφέρει η “Γενί Ντουζέν”, που κυκλοφορεί με τίτλο “Αστυνομική φρούρηση στον δικαστή του ανώτατο”.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top