ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μην πέσει στην παγίδα!

Να μην πέσει στην παγίδα!

Η Ομόνοια υποδέχεται αύριο (10/2) τον Άρη Λεμεσού στο ΓΣΠ, σε ένα ματς που γίνεται στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Το τριφύλλι προέρχεται από την μεγάλη ανατροπή εκτός έδρας κόντρα στην Ανόρθωση και δικαιολογημένα η ψυχολογία είναι στα ύψη. Εγκυμονεί και κινδύνους όμως αυτό καθώς όποιος νομίζει πως το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι εύκολο, είναι βαθιά νυχτωμένος. Ο Άρης δεν θα έρθει στο ΓΣΠ για να πετάξει λευκή πετσέτα, έχει ανάγκη το βαθμολογικό όφελος και θα το κυνηγήσει.

Το συγκρότημα του Ιβάιλο Πέτεφ έχει τον πρώτο λόγο, είναι το φαβορί, θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου του όμως οφείλει να μπει στο γήπεδο πειθαρχημένο και με σοβαρότητα. Οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν τις εντολές του Βούλγαρου τεχνικού, να σκοράρουν ένα γρήγορο γκολ και να μην πέσουν στην παγίδα τέτοιων παιχνιδιών. Δηλαδή να μην απωλέσουν βαθμούς σε παιχνίδια που είναι το φαβορί και έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top