ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα δεδομένα για όλους αυτούς τους τραυματίες! Υπάρχουν και καλά νέα

Νέα δεδομένα για όλους αυτούς τους τραυματίες! Υπάρχουν και καλά νέα

Τα δύο προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στο εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Άρη, αυτά των Κιπιάνι και Χριστοφή, σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είναι και τόσο ανησυχητικά.

Αν και εκ πρώτης έβγαινε μία ανησυχία και πως υπήρχε η πιθανότητα αυτοί οι δύο παίκτες να χάσουν το Σαββατιάτικο ντέρμπι αιωνίων με τον ΑΠΟΕΛ, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Μάλιστα δε, Χριστοφή και Κιπιάνι αναμένεται να προπονηθούν σε κανονικό πρόγραμμα τη Δευτέρα, ενώ εξαρτάται τόσο από τους ίδιους όσο και από την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας εάν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Σε ότι αφορά τον τερματοφύλακα Μιχαίλοφ, αυτός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και για το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα είναι στις επιλογές του Ιβάιλο Πέτεφ, ενώ θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες εάν θα φωνάξει παρών στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Μπρέεβελντ συνεχίζει τη θεραπεία του, ενώ αναμένεται τις επόμενες ώρες να ξεκαθαριστεί το όλο ζήτημα με τον Αλβμπόγκε, εάν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η όχι.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top