ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιδιώκουν νέο «φτιάξιμο» για τη συνέχεια και τη διατήρηση στα ψηλά (πιθανή ενδεκάδα)

Επιδιώκουν νέο «φτιάξιμο» για τη συνέχεια και τη διατήρηση στα ψηλά (πιθανή ενδεκάδα)

Επιστρέφει στο Τσίρειο ο ο Απόλλωνας. Η μέρα που ξημέρωσε… φέρνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Τσίρειο.

Οι κυανόλευκοι είχαν σωστή αντίδραση μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, ξεμπερδεύοντας στο δεύτερο ημίχρονο με το εμπόδιο της Δόξας. Έχοντας τη δυνατή συμπαράσταση των οπαδών τους (θα είναι σχεδόν γεμάτη η Δυτική κερκίδα) θα επιδιώξουν να κάμψουν την αντίσταση μιας άλλης πολύ δυνατής ομάδας τον φετινό μαραθώνιο. Αν πετύχουν το σημερινό τους στόχο οι κυανόλευκοι, τότε θα «φτιαχτούν» εκ νέου ψυχολογικά. Αντίθετα αν εξελιχθούν αρνητικά τα πράγματα και λίγο νωρίτερα ο ΑΠΟΕΛ περάσει με «διπλό» από την Πάφο, θα δουν τη διαφορά από το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, να μεγαλώνει.

Βάσει της επίσημης ενημέρωσης, θα συμπεριληφθούν όλοι οι παίχτες στην αποστολή. Μόνο για τον Νίκο Μαρτίνες, υπήρχαν αμφιβολίες αν θα είναι πλήρως έτοιμος. Επειδή ο Αργεντινός χαφ ταλαιπωρήθηκε από σοβαρής μορφής ίωση, τις τελευταίες δέκα μέρες. Ήταν εκτός επιλογών της τεχνικής ηγεσίας στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Δόξα.

Πιθανό σχήμα

Ο Μπρούνο Βάλε θα είναι στο τέρμα. Ελπίζουν στις τάξεις της ομάδας, ότι ο Πορτογάλος θα έχει σωστή αντίδραση σε όλα τα στημένα των αντιπάλων. Κάνουμε τη συγκεκριμένη αναφορά, επειδή σε μερικά ντέρμπι, κόστισαν στην ομάδα οι  αποτυχημένες έξοδοι του. Το πιο πρόσφατο, ήταν το λάθος του στη φάση που έφερε το δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Στην άμυνα οι τρεις είναι σίγουροι. Οι δυο κεντρικοί Ρομπέρζ, Γιούστε και ο δεξιόστροφος Ζοάο Πέδρο. Αριστερά τη θέση διεκδικούν οι Ζάντερ και Γιώργος Βασιλείου. Στα χαφ οι Σακέτι και Άλεφ ξεκινούν σίγουρα. Την άλλη θέση υποψήφιοι είναι οι Άλαν, Άλεξ Ντα Σίλβα και Σάσα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος έκανε ντεμπούτο με τη Δόξα, δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση. Είχε πολλές συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Κόρδοβα στην Ισπανία.

Ο Φώτης Παπουλής θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Δεξιά επικρατέστερος είναι ο Γιάκολις, χωρίς να αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ισπανός Σαρδινέρο. Για τη θέση σέντερ φορ, λογικά θα ξεκινήσει πάλι ο ανεβασμένος Μάγκλιτσα. Ο Ζελάγια θα είναι στον πάγκο.

Θα’ χει πολλή κόσμο η Δυτική κερκίδα του Τσιρείου, αλλά δεν αναμένεται να γεμίσει εντελώς. Επιστρέφουν κι οι οργανωμένοι οπαδοί κοντά στην ομάδα, αφού δεν πήγαν την Τετάρτη στο Μακάρειο. Αν και δεν εφαρμόζεται στα εκτός έδρας παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες το μέτρο της ταυτοποίησης, αποφάσισαν να μην… βγαίνουν εκτός Λεμεσού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top