ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σπάει» το κεφάλι του ο Ιδιάκεθ… (σενάρια ενδεκάδας)

«Σπάει» το κεφάλι του ο Ιδιάκεθ… (σενάρια ενδεκάδας)

Ένα δύσκολο και απαιτητικό ντέρμπι περιμένει την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ σήμερα στην Λεμεσό. Ο Απόλλωνας έχει αποδείξει πόσο ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα είναι, όμως η ΑΕΚ πάει στο Τσίρειο με μοναδικό στόχο να κερδίσει για να πιάσει την ομάδα της Λεμεσού στη δεύτερη θέση και να συνεχίσει την προσπάθεια της για τον τίτλο.

Άπαντες αναγνωρίζουν ότι σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα και ο στόχος του πρωταθλήματος θα απομακρυνθεί. Αυτό είναι που κάνει την σημερινή αναμέτρηση τόσο σημαντική και πιθανόν κομβική για τη συνέχεια.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μουρίγιο που είναι τραυματίας. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Το μεγάλο δίλλημα του Ιδιάκεθ
Κατά τη διάρκεια της βδομάδας ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν έχει δείξει σε καμία περίπτωση στις προπονήσεις τις προθέσεις του για το ντέρμπι. Τι σκέφτεται να κάνει ή πως έχει στο μυαλό του να παρατάξει την ομάδα του. Έτσι είναι δύσκολο να μιλήσουμε με σιγουριά για τις επιλογές του.

Θα παίξει με 3-5-2, θα παίξει με 4-2-3-1 ή θα επιλέξει κάτι άλλο ο Ισπανός; Απάντηση με σιγουριά δεν μπορεί να δοθεί. Θα ξεκινήσει ο Γιάννου βασικός άραγε για πρώτη φορά; Άγνωστο…

Ίσως το σενάριο να παίξει με 3-5-2 να συγκεντρώνει κάπως περισσότερες πιθανότητες. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάμπλο, η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Καταλά, Μοϊσόφ και ένα εκ των Τρουγιόλς ή Αντωνιάδη.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται Λαμπάν, Λαρένα και Τομάς και στα δυο άκρα ο Ακοράν δεξιά και ο Τέτε αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τολεμές με τον Τρισκόφσκι, εκτός αν κάνει την μίνι έκπληξη ο Ιδιάκεθ και ρίξει βασικό τον Γιάννου αντί του Σκοπιανού.

Η παρουσία του κόσμου…
Η ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ για ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και που θα ανέμενε κανείς. Περίπου 500 άτομα θα βρίσκονται στο Τσίρειο σήμερα για να δουν από κοντά την ομάδα τους και σίγουρα ο αριθμός αυτός θα μπορούσε και θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερος. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε στη διάθεση της 1300 εισιτήρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top